Mindenkit szeret az anyukája? Vagy van itt valaki akit nem?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy az anyai szeretet alapvető. De ez igaz? Tényleg mindenkit szeret az anyja? Vagy a testvéreivel egyformán? Vagy van valaki itt akit biztosan nem szeret és nem csak egy vita után gondolja? Köszönöm mindenkinek a válaszát és a tapasztalatát.2017. máj. 27. 22:01
1/23 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy szeret az anyám. De hallottam olyanról, akit nem. Meg volt olyan, hogy egy "anya" hajvasalóval égette meg a babáját mert az sírt.
2/23 anonim válasza:
Nem, sajnos nem mindenkit :(
Beszéltem már olyan emberekkel, akiket nem szeret.
Nekem nagyon jó a viszonyom az anyukámmal, az apámmal szívtam csak meg, de azért egy anya mégiscsak fontosabb.
3/23 A kérdező kommentje:
Jaj erről a hajvasalósról én is hallottam.. nem a kukiját csípte össze vele? :( nagyon beteg..
2017. máj. 27. 22:14
4/23 anonim válasza:
Az anyai szeretet nem válogat.:D
6/23 anonim válasza:
Meg olyan is volt hogy egy anya napokra otthagyta a kisfiát egy erdőben egy pokróccal, némi vízzel meg élelemmel, meg egy bibliával miközben a nő az új hapsijával volt. És még ki is írta Facebook-ra hogy mennyire boldog. Azért ez már bicskanyitogató.
7/23 anonim válasza:
Engem nem szeretett, de már nem is tartom vele a kapcsolatot.
8/23 anonim válasza:
Persze hogy nem, de azt nem ertem akkor minek valaltak gyereket. Persze basz@s.ra volt esze....
9/23 anonim válasza:
Amugy 2. miert lenne fontosabb az anya?
Mindketto szulo ugyanannyit er szerintem. Normalis esetben termeszetesen.
10/23 Farkascsaj2001 válasza:
Hát nem tudom nekem nincs anya-lánya kapcsolatom anyukámmal és a tanárommal jobban kijövök és vele mindent megtudok beszélni sajnálom hogy nem a tanárom lánya vagyok... 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!