Keresztanyám leszólt, a párom kioszotta. Midenki utál 'mindenkit'. Mi a teendő ilyenkor?
Nagyszüleimnél maradt véletlenül a pénztárcám (a táskámba borult a vizem, ki kellett pakolnom belőle). Mama (anyai nagyszülő) felhívott, hogy ha időm engedi, menjek majd be érte, tudjam, hogy nála van, nem hagytam el.
A párommal ma délután mentünk be érte, munka után. Keresztanyám (anya testvére) is mamánál volt. Nem maradtunk sokáig, de keresztanyám hozta a formáját. Félvállról, pakolászás közben csak ennyit modott (felém sem nézett) 'nem is értem, hogy lehet valaki ennyire felelőtlen, szétszórt. Megérdemelné, hogy elhagyja a tárcáját'.
Nem foglalkoztam vele, mert csak magát minősíti. A párom nem volt túl jó kedvében és visszaszólt neki. Egyáltalán nem bántóan, intelligens módon, frappánsat 'modott oda' neki. Keresztanyám nem túl szép dolgokat vágott a fejéhez (hozzáteszem jogtalanul).
Mama kioszott mindenkit, majd elzavart mindenkit.
Normális ez így?
Annyit mondott csupán a párom, hogy 'előbb a saját portád előtt sepregess, ne a másén, van bőven mit eltakarítanod'
Majd a keresztanyám azzal jött, hogy szálljon le a magas lóról, nem kell ott Istent játszani, nem a kórházban van.
Erre a párom mégidegesebb lett...
Hát, ez minden, csak nem intelligens, de frappánsnak se mondanám.
Teljesen jogosan zavartak el utána.
első, ott csak a mama volt otthon, szóval ez nem nyert. Én se szólnék be a páromnak, ha már volt olyan rendes, és megvédett a jogtalan bántástól.
De valóban jó lenne ha leírnád, mi történt pontosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!