Mit kéne tennem? 14/L
Már annyira önbizalomhiányos vagyok,hogy minden este kiadom a feszültségeimet sírással. Ez több óráig tart.
A nagyszüleimmel élek,akik utálnak. Amikor hazajövök az islolából és szóba állunk mindig valami veszekedés miatt van. És a szemembe mondják,hogy utálnak és nem érdeklik,hogy mi lesz velem,meg hogy nagyon rossz lesz a jővőm.
Mindig minden nap részegek. 1-2literes whiskyt megisznak egy nap. Utána holnapra megint vesznek.
Apukám meghalt,anyukám sem foglalkozik velem. Ő a barátjával van. Nincs testvérem. Nincs nagybátyam és olyan rokonom aki egyáltalán ismer.
Az osztálytársaim is utálnak,pedig kedves vagyok hozzájuk meg mosolygós (az iskolában,hátha barátkoznak velem,de nem)
2 barátom van az iskolába akikkel elbeszélgetek,de ők sem az igaziak. Pl. Amikor megkapjuk a dogákat megkérdezik tőlem,hogy hányas lett és ha jó lett,azt mondják a francba. Azt akarják,hogy rosszul sikerüljön. Ja és az osztályfőnőköm is utál.
A nagyszüleimet semmi nem érdekli őket velem kapcsolatba. Soha nem kérdeznek az iskoláról,hogy mi volt ma a suliban vagy milyen jegyet kaptam.
Jól jönne egy lelkitárs vagy mi,aki tényleg megnyugtat. Úgy látom soha nem lesznek igazi barátaim vagy olyan ember akinek picit is fontos vagyok.
Miért lenne kamu, ha valaki privire kéri?
Nem 14 vagyok, amit el is mondtam őszintén.
Ebben mi kamu? :D
Te nem ismered a segítőkészséget? :O
Köszönöm az eddigi (normális) válaszokat!
Mást is tudnának belőle venni,de inkább erre költik a pénzt.
Igen ez így van,ha nem hiszed nem kellett volna írnod!
Látod,ezt mondom! Mindig rosszat gondolnak az emberről.
Értitek már? Itt a bizonyíték a 2 kommentelőnél.
De a többinek nagyon köszönöm,hogy írtak és nem mondtak/írtak semmi rosszat! :)
Köszönöm szépen utolsó! :)
Ment mindenkinek a zöld pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!