Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találom az igazi...

Miért nem találom az igazi barátotságot?

Figyelt kérdés

Már régóta nincs igazi barátnőm! Keresem az igaz barátságot de nem találom.

Kiskoromban mindig volt legjobb barátnőm,de most nincs soha,mert mindenki nagyobb lett és változott.Van sok barátom,de senki sem olyan mint én. Mindenki más, és sosem érzem olyan jól magamat velük. Senkinek sem vagyok a legjobb barátnője.Nem közösítenek ki,mert azért elvagyok velük, de van egy másik lány akit a legjobbnak tartok,de neki nem vagyok a legjobb.Már több mint 3 éve nincs igazi barátom aki viszonozta volna a barátságot.Szerinted mit tegyek? Hogyan találjam meg az igazit??

2010. máj. 16. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert már túlvagy a barátságon. Barátkozz fiúkkal, ők hálásabbak.
2010. máj. 16. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Az komoly... mintha csak magamat olvasnám... Én is ugyan így vagyok... rengetek barátom van de egy se olyan mint én... barátok de nem a legjobbak... nekem a legjobb barátom sajnos 4éve meghalt, és azóta nem találtam újra... ha gondolod megismerkedhetünk hátha kialakul:) na? 15/L
2010. máj. 16. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor én is felajánlom nektek a segítségemet. 28/F :)
2010. máj. 16. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
én is ebben a helyzetben vagyok
2010. máj. 16. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még nagyon sok ember van ebbe a helyzetbe.. aki gondolja nekem írhat:) (2.válaszoló)
2010. máj. 16. 16:36
 6/7 anonim válasza:
hali..hát velem is ez van...én sem érzem jól magam velük, ezért egyre kevesebbet vok társaságban
2010. máj. 16. 19:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Már változott a helyzet..vannak barátaim..de a legjobban most csalódtam..elveszette azt hogy bízzak benne..:(
2011. aug. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!