Mi lenne a véleményetek egy olyan fiatal lányról/fiúról, aki eldöntené, hogy ő sosem akar járni senkivel, nem akar megházasodni, családot alapítani, egyedül akarja leélni az életét és kész?
Ne kérdezzétek, hogy "miért döntesz így", mert nem rólam van szó, sőt, senki ilyet nem ismerek, csak elgondolkodtam azon, hogy az az elfogadott, hogy mindenkinek legyen családja előbb-utóbb, vagy legalábbis törekedjen erre.
És az az érzésem van, hogyha valaki úgy határozna, hogy neki nem kell senki, akkor mindenki furcsán nézne rá, csodálkoznának, stb.
Vagy nem így van? Kíváncsi lennék a véleményetekre!
05-15 22:52-nek: szóval te vágysz a szerelemre. Ezt valóban sosem értettem, hogy az emberek miért vágynak olyasmire, ami csak tönkreteszi őket. De az élet már csak ilyen rossz. Nem szép ebben semmi sem, és semmi sem jó ebben. Tényleg örökös szenvedés.
Utolsó voltam.
Nem tudom egyébként miért pontoztátok le a szingliseket :).
Egyébként én nekem sosem volt kedvemben másokkal szórakozni.Nekem annyira fájt, hogy sose kívánnám az ellenségemnek se. Csak soha az életben többé ne történjen meg, mert nem bírnám ki mégegyszer. Nem is hinném, hogy képes lennék mégegyszer szeretni:S. Sajnos nekem összeomlott az életem, anyám eltávozásával együtt helyrehozhatatlanul megsérültem.
Léccci #18.
(2010.máj.16.17:26),
hadd döntsem el szabadon, hogy mit tartok hasznos válasznak...!
#21.
Mert őket nem CSAK tönkreteszi...
Szerintem ezt azért ésszel meg lehet érteni!
Sztem érteni te is érted, csak nem veszi be a gyomrod saját használatra, mármint érzelmileg ellenállsz...
Van ez így...
#23.
Igen, és még több, aki nem kapcsolatfüggő!
Sokkal-sokkal több.
(Persze tudom, hogy aki történetesen pont az, azt az embert ez nem vígasztalja!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!