Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a véleményetek egy...

Mi lenne a véleményetek egy olyan fiatal lányról/fiúról, aki eldöntené, hogy ő sosem akar járni senkivel, nem akar megházasodni, családot alapítani, egyedül akarja leélni az életét és kész?

Figyelt kérdés

Ne kérdezzétek, hogy "miért döntesz így", mert nem rólam van szó, sőt, senki ilyet nem ismerek, csak elgondolkodtam azon, hogy az az elfogadott, hogy mindenkinek legyen családja előbb-utóbb, vagy legalábbis törekedjen erre.

És az az érzésem van, hogyha valaki úgy határozna, hogy neki nem kell senki, akkor mindenki furcsán nézne rá, csodálkoznának, stb.

Vagy nem így van? Kíváncsi lennék a véleményetekre!

2010. máj. 15. 19:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki így határoz, nem kell úton-útfélen hangoztatni és nem is kell a mások véleményével foglalkozni. Így döntött és kész. Mindenkinek joga van dönteni a saját életéről.
2010. máj. 15. 20:10
 12/27 anonim ***** válasza:
55%
Off:Mert az jobb,hogy beleszeretsz vkibe,az meg megcsal?Mert a szerelem nem tart örökké.Főleg a mai világban...
2010. máj. 15. 20:16
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

19:32-nek üzenem

olyan társat kell találni akivel jól érzed magad akinek nem kell megfelelni,csak úgy van a kapcsolat és mégis lángol,jól működik.

nem cikizlek csak mesélem.

2010. máj. 15. 20:19
 14/27 anonim ***** válasza:
50%

Attól hogy nincs hosszútávú párkapcsolata, nem biztos hogy tök magányos, lehet hogy van pár kellemes rövid kapcsolata.

Ilyenkor nem kell rossza gondolni csak nem fenyegeti a veszély hogy 10-20 éves kapcsolat bomlik meg és idegileg, anyagilag mindenki tönkre megy.

2010. máj. 15. 20:27
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

Második vagyok.

Egy párkapcsolat, és a gyerek (szerintem) nem csak lemondással jár. Megoszthatod valakivel a boldogságod, a bánatod, a másik embertől csak tanulhat az ember. Kiegészít képes olyan dolgokra, amikre te nem és fordítva. És mivel neki lehetnek olyan képességei, amilyenek neked nincsenek, tud utat mutatni, vezetni, tanácsot adni. Ezek csak az első gondolataim, de órákig tudnám írni.

Valaki azt írta, hogy elszámoltatás, hova mész, mit csinálsz, hát nem tudom, ti miben éltek, de engem a 6 év alatt még soha nem számoltatott el a férjem. Nem mondom, hogy mindig rózsás a kapcsolatunk, de összecsiszolódtunk és boldogok vagyunk. Hahh, a rugalmasság, erre is tanítja az embert a kapcsolat.

2010. máj. 15. 20:43
 16/27 anonim ***** válasza:
48%

én mostanában így érzem. ennek két oka van szerintem:

1. nem tartom magam gyönyörűnek egy párkapcsolathoz, ezért mindenkit aki gyönyörűnek, szépnek és okosnak mond már évek óta szívatok, mindig vannak pasik akik rám nyomulnak, én meg csak játszok velük, magamba bolondítom őket, aztán megúgy belémzsongnak, hogy teljesen kikészülnek, ennek az az előzménye, hogy egyszer voltam éveket át szerelmes, de csalódtam és onnantól kezdve ez a kedvenc szórakozásom, illetve az hogy kiábránditsam magamból a lehető legjobban a lelkesedőket! ez nagyon jól megy az évek alatt nagyon belejöttem! már képtelen vagyok elszakadni attól az örömtől amit ez okoz nekem. senkinek sem tudom elhinni hogy pont én kellenék, mikor annnyian vagyunk a világban.

2. nekem sem tetszik sokáig senki, csakis fellángolásaim és szexuális vágyaim vannak, de ezekre nem fogok alapozni az 1 ből kifolyolag semmire. képtelen lennék ragaszkodni.

3. 1+2- nagyon vágyom a szerelemre, a szívem mélyén, de nem görcsösen, mert már lemondtam róla valahol, csak ilyen csodaszinten, hátha majd megtörténik, úgyhogy észresemveszem, nagyon tudom szeretni a szeretteimet jóbarátvagyok, meg jógyerek és pont ezért félek, mert ha én szeretek, az több mint szerelem, nagyvonalúság minden tekintetben, óriási szívem van, de sajnos engem elsöpörne egy nagy szerelem.

2010. máj. 15. 22:52
 17/27 anonim ***** válasza:
73%

Remek, megint azok a válaszok vannak lepontozva, amikben a válaszoló nyíltan felvállalja, hogy ő egyedül képzeli el az életét.

Üzenem a lepontozóknak, hogy igenis vannak olyan emberek, akik sokkal jobban érzik magukat egyedül, mint egy párkapcsolatban (attól függetlenül, hogy vannak/lehetnek szexuális vágyaik). És attól még nem lesznek kevesebb emberek, hogy ők így akarnak, így tudnak élni.

2010. máj. 16. 02:39
 18/27 anonim ***** válasza:
6%
És bazz megint lepontoztak... Nyomkodjad a piros gombot, vazeee...
2010. máj. 16. 17:26
 19/27 anonim ***** válasza:
én az egyik válaszodat lepontoztam a másikat fel,szóval 1:1
2010. máj. 16. 20:00
 20/27 anonim ***** válasza:

Én például egyedül akarok maradni már hátralévő életemben... A nagybátyám is egyedül éli az életét, és már hajlott korú. Ez egy típus.

Én azért nem akarok soha családot, mert csalódtam egyszer, és nem tudom feldolgozni, és senki mást sem akarok ahelyett a fiú helyett... Van ez így néha.

Mindenki maga dönti el, hogy mit és hogyan tesz. Nekem jobban megéri, ha egyedül maradok. Nagyon megnyomorított a szerelem, nem akarom, hogy még jobban megnyomorodjak. Mások is így vannak ezzel :).

Szóval tényleg vannak olyanok, akik ilyen vagy olyan okból egyedül akarnak maradni.

De semmi sem bevégeztetett, amíg élsz. De azért az látszik valakin, ha szingli akar maradni. De nem ez a normális állapot, és a legtöbb ember valóban családot akar. Csak én nem akarok hazugságban élni, nem akarok olyan férfinak gyereket szülni, akinek érzem, hogy nem akarok, nem akarom, hogy csak azért legyen családom, mert ez így szokás. De sokan így vannak vele, hogy családot akarnak, mindegy egy idő után, hogy kivel. Lehet, hogy én is még meggondolom magam, de nem hinném :).

24 L

2010. nov. 18. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!