Hogy tudnék segíteni a rászorulókon? (kivert kisállatok, árvák, beteg gyerekek idősek v testi fogyatékossággal rendelkezőknek)
Figyelt kérdés
16 éves szegedi lány vagyok és nagyon érdekelne ,hogy milyen lehetőségek vannak arra az én számomra ,hogy segítsek egy-egy kisgyereken vagy szegény kutyán.Ha vége sulinak gondoltam beállok menhelyre önkéntesnek de sajnos a legközelebbi is messze van (Tappancs)de majd azért megpróbálok néha-néha biciklivel kijárni.Arra lennék kíváncsi ,hogy szerintetek milyen lehetőség áll még fent egy korombeli lánynak(ruhákat szoktam vinni az arra kijelölt helyre ahol vöröskeresztesek megkapják).Nagyon szeretnék segíteni embernek,állatnak de a módszereket nem ismerem sajnos.Köszönöm ha valaki tud ötletet adni nekem!2010. máj. 15. 14:14
21/21 anonim válasza:
kivert kisállatok / vihetsz nekik egy évben egyszer is konzervet, takarót, házat stb., nem kell elmenned hozzájuk kifizetheted az éves oltást is az állatorvosnak, akit ők megbíznak
árvák / ingyenesen oktathatod őket nyelvekre pl. vagy szakmára, adhatsz nekik ingyen számítógépet pl.
beteg gyerekek idősek v testi fogyatékossággal rendelkezőknek / ételhordó szolgálathoz csatlakozhatsz, kifizetheted helyettük a kaját
Egyébként átlagos tanult de állás nélküli embereknek nem akarsz segíteni?
Én ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!