Hány évesek voltak a szüleitek, mikor ti születettetek? Van még valakinek rajtam kívül idősebb anyja/apja?
Engem anyum 36 évesen szült, ekkor apum 38 volt. Pedig nincs idősebb tesóm.
Azt is írjátok le, hogy van-e idősebb/fiatalabb testvéretek (hány évvel)!
Köszi
Hű, ez jó kérdés volt, ömlenek a válaszok. :)
Anyu 27 volt, apu 33. A tesóm születésénél anyu 37 volt, apu 43 (tíz év van köztünk) :)
Jaja :D
Köszi a válaszod!! :)
Anyukám 23 évesen szült. Nincs testvérem.
Szerintem semmi baj a szüleid életkorával. :) És azzal se, hogy manapság már nem minden nő 20-23 évesen szül, hanem később. Az a lényeg, hogy a gyerek szerető családba/szerető anyának szülessen.
Nem is értem, mit lehet ezeken a válaszokon lepontozni.
29/N
Én is úgy vagyok vele, mint Te! 34-35 előtt nem hiszem, hogy lesz gyerekem.
29/N
anyu 26, apu 28 volt mikor szulettem. anyu 31, apu 33 volt mikor tesom szuletett.
En 35-ot toltottem mikor szultem a kislanyom, parom ekkor 31 eves volt. Hamarosan tervezunk kistesot.
Remelem kislanyunk is igy gondolja majd, ahogyan most te, h jo helyre szuletett.
En nem ereztem magam erettnek 28 eves korom elott magam erre a feladatra, utana meg nem volt meg az anyagi feltetel, mahjd nem volt meg a megfelelo partner...
Anyukám 32 éves volt amikor születtem,bátyámat 28 évesen,nővéremet 22 évesen szülte.Tervezett gyerekek voltunk.
Apám 1 évvel idősebb anyámnál.
Anyám nagyon fiatalos maradt, nem éreztem ,hogy késői gyerek vagyok.Anyámat is nevelőszülők nevelték, ő tanár lett
,és gyerekvédelemben dolgozik, nagyon jó édesanya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!