Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert utalja az egesz csaladom...

Miert utalja az egesz csaladom a volegenyemet?

Figyelt kérdés

Afrikai szarmazasu, epiteszmernok hallgatno, felallasban dolgozik eladokent, meg a magyar nyelvet is elkezdte tanulni, csak azert, hogy a szuleimmel tudjon beszelgetni a sajat nyelvukon. Hiaba mondtam neki, hogy inkabb a szuleimnek kene mar jobban megtanulni nemetul. Folyton mindent bizonygatnia kell, a szuleim mindenbe belekotnek, soha semmi sem eleg jo nekik. A nagyszuleim meg ennel is jobban ellenzik az eskuvot. Nem ertem miert csinaljak ezt. Azzal sose kotekedtek, ha egy mas nemzetisegu baratomat, baratnomet mutattam be

Mit tudnank meg tenni, hogy nyugalomban elhessunk? A volegenyem most egy nagyobb hazat is akar nekunk venni, kolcsonbol es felretett penzbol, meg az apja rahagyott penzebol, csakhogy bizonyitson a szuleimnek. Mar o is kezd teljesen megorulni. Nincs szuksegunk nagyobb hazra, a kis alberlet is tokeletes egyelore ket embernek. Hogy tudnam ravenni a szuleimet, hogy hagyjak ezt abba?

25/N

2017. ápr. 26. 23:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%
Ezt fontos részletet,elfelejteted meg írni hogy ti németországba laktok igy más igy tényleg szüleidnek kéne megtanulni németül.
2017. ápr. 28. 05:50
 22/23 anonim ***** válasza:
89%

Na így azért mindjárt tisztább a kép. :)

Gondolom csak féltenek, hogy elvisz téged (engem se akartak engedni a férjemmel a saját országába, de lám egyben jöttünk vissza :D)

Majd megbékélnek/beletörődnek, te ne érezd emiatt rosszul magad. Inkább élvezd ki a jegyességet. Mondom, legyen sokat nálatok, nekünk is ez segített mert legalább "megszokják".

Továbbra is sok boldogságot :)

2017. ápr. 28. 09:20
 23/23 anonim ***** válasza:
73%
A nyelv kérdése érdekes. Szerintem egymás nyelvének ismerete lehet fontos (nekem az lenne). Vannak szülők, akiknek senki sem elég jó, de van olyan, hogy van valós problémájuk, de ezt nem tudják jól elmondani. Nekem is volt olyan párom, akit a szüleim "gyűlöltek". Utólag értettem meg miért (amíg a kapcsolat tartott csak őrlődtem). A dolog egyik tanulsága az volt, hogy utána nem mutattam be a párjaimat...
2017. máj. 10. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!