Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 éves egyedülálló apuka...

Takacslaszlo93 kérdése:

24 éves egyedülálló apuka vagyok aki egyedül neveli 3 éves kislányát, kétségbe vagyok esve szerintetek van esélyem a nőknél, mert esélytelenek érzem magamat így? Nem tudom mit tehetnék.

Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 12:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm mindenkinek! Igazán jó látni, hogy van esély. Kérdésekre, hogy miért foglalkoztat mert hiába van a kislányom, lelkileg akkor is magányos az ember a társa nélkül, sokszor bármit megadnék azért, ha lenne kihez odabújni, hogy a világ elől kicsit elzárkózzam. Másodikra tavalyi évben romlott meg a kapcsolatunk annyira, hogy a kis lányom is megsérülhetett volna lelkileg is és testileg is, így szétmentünk az édesanya jógait pedig a gyámügy megszüntette mert alkalmatlan volt ellátni a gyermeket, törődni is elfelejtett vele, így már munka mellett akkor is rám szakadt, a főzéstől, mosáson takarításon át minden, éjszaka ha nem keltem volna fel a gyermek nem is evett volna, de erről többet nem is szeretnék mondani, ezt inkább elfelejteni szeretném de sajnos nem lehet. Nem szívesen tenném ki, de minden ember társas lény. Nagyon szépen köszönöm, mindenkinek!
2017. ápr. 24. 22:49
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem ezt az oldalt kéne csajozáshoz használni. Arra ott van az Elittárs meg a Tinder...
2017. ápr. 26. 19:47
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó!

Közöd??

2017. ápr. 26. 20:46
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Nincs hozzá közöm. Csak annyit mondtam hogy nem pont ezt az oldalt kéne használni csajozásra, mert nem erre találták ki. De nem tiltottam meg a kérdezőnek. Amúgy neked is mi közöd ahhoz, hogy én ezt leírtam?

2017. ápr. 26. 20:56
 15/17 anonim ***** válasza:
6%
Én viszont megtiltom a hülyeséget.
2017. ápr. 27. 07:51
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Pff...Hogy te nem látod hogy a kérdező csak sajnáltatja magát és így próbál csajozni, arról én nem tehetek. Megtiltani meg nem tilthatod meg hogy mit kommenteljek, mégha "hülyeség" is.

2017. ápr. 27. 13:22
 17/17 anonim ***** válasza:
30%

24 éves gyermektelen nő voltam, amikor megismertem az akkori párom. Ő 32 volt egy 11 éves fiúval. Imádtam a gyereket, nagyon jó barátok lettünk, voltak dolgok amik csak a mi titkaink voltak (pl. vettem neki fagyit akkor is, ha egyest kapott).

Sajnos a nagymama ( a párom anyja) tönkretett mindent. Először is közölte velem, hogy én ne szeressem a gyereket,nem vagyok én az anyja. Aztán hazudozott mindenfélét a gyereknek rólam, aztán jött, hogy megparancsolta neki, hogy tiltson le Facebook-ról meg ilyenek. Pedig ekkor már több, mint egy éve nem kereste az anyja.

Az apjával is szétmentünk, mert ott tett keresztbe anyós, ahol tudott.

A gyerek most 17 éves, az anyját már hetedik éve nem látta....

Pedig én még örökbe is akartam fogadni.

2017. ápr. 28. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!