Mit tegyek hogy ne en legyek mindig a hibas illetve ne en legyek mindig hibasnak beallitva es ne en ram haragudjon mindenki a legvegen?
#1 +1
És annyit kérdeznék még, hogy miért játszod a kispostás szerepét? Nem kell közvetíteni, oszt csókolom.
ne haragudj 1#, hogy nem hasznaltam vesszoket, de igazad van. Mindig is pocsek volt a helyesirasom:/
Es azert kozvetitek tovabbra is, mert ha nem tennem akkor azert haragudnanak meg ram. Volt mar olyan, hogy meg mondtam, hogy nincs kedvem nekem ehhez es nem adom at. Akkor jottek a kifogasok, hogy nem tudja elerni vagy nem reagal, ha ir neki en meg ugy is ott vagyok mellette akkor adjam mar at neki.
( na azt hiszem most meg a vegen rossz helyre tettem a vesszot :$:'D)
szoval " ...nem regal ha ir neki, en meg ugyis ott vagyok..."
akkor ebbol nincs jo kiut ugy tunik.
az elejen rontottam el amikor belementem.. sok mindennel igy vagyok, tul jo szivu vagyok es magammal sosem foglalkoztam eddig. Most mar igy utolag nehez kiharcolni azt, hogy velem is foglalkozzon valaki:(
Pont, hogy van belőle kiút.
Nem csak mondani kéne, hogy nem kommunikálsz helyettük, hanem tartani is magad ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!