Félünk a nevelöapámtol mit tegyünk?
Szóljatok a ház tulajnak, hogy ki szeretnétek tenni. Ő majd kirakja, sőt rendőrt is hív ha kell.
Egyébként ezt énis megjártam már. Anyám összejött egy elmebeteggel amikor 7 éves voltam. Most kereken 10 év eltelt és még mindig együtt vannak.
Mindig terrorizált minket és verte anyámat is. Korházba is került.
Ahogy látom a nevedet, gondolom akkor te is 99-es születésű vagy. A nemedet nem tudom, de ha fiú vagy és jó fizikumú, akkor rakd ki.
Én is számtalanszor ütöttem már le anyám élettársát mert meg akarta verni anyámat, csak önvédelem volt. Rendőrséget is hívtunk, ők is megnondták hogy ez önvédelem. Még akkor is, hogy rajtunk nem volt sérülés, a csávónak meg akkora dudor volt a szemén, hogy hónapokig vak volt fél szemre.
Szóval ha úgy van, ne félj kiállni magatokért.
De inkább az elsőt ajánlom. Hívjátok a főbérlőt és ő kirakatja a rendőrökkel ha kell.
Ennyi eszetek van, hogy nem tettetek eddig semmit.... már rég kezét jellet volna törni, de minimum feljelenteni...
Amig ezt a minimumot nem teszitek.meg addig meg is erdemlitek.
Komoly? A rendorok azt mondtak nektek, hogy ti menjetek el, mikor ti vagytok a bantalmazottak es anyukad neven van az alberet?
HIvjatok ki oket meg egyszer, tobbszor is ha kell, mikor orjong, torik-zuzik es addig hivjatok mig a pali el nem tunik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!