Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk az ilyen anyóssal...

Mit tegyünk az ilyen anyóssal ha elkell viselnünk?

Figyelt kérdés
Sajnos az albérlet ahol voltunk nagyon magasra felvitte a tulaj az árat és azt nem tudtuk volna fizetni,ezért a barátomék szüleihez költöztünk amig összeszedjük magunkat.Természetesen mi perkálunk pénzt azért,hogy itt vagyunk...Kajában önellátóak vagyunk..Mégis mindig van valami balhé... A tegnapi nap folyamán a balhé témája röhejesen egy üditő volt..Ugy volt,hogy ami a spájzban vannak üditők azokból az ünnepek alatt mindenki ihat...Erre jön a barátom anyja és velem meg a barátommal balhézott,hogy mi az,hogy mi meg mertünk inni egy 2 literes fanta narancsot...Merthogy vannak itt mások is aakike gondolni kéne, hozzáteszem azon az egyetlen két literes üditőn kivül még 4 db két literes üditő van még szóval nem értem a hisztit...Utána ma jött az,hogy miért mostam meg,hogy minek vettünk kenyeret mért nem a hüttőböl eszünk..Ha haza ér már azaz első,hogy megnézi a kajákat és ha evett valaki valamit akkor már jön a megjegyzés,hogy látom ettetek ezt azt...Már terepszemlét tart volt e mosva..Ha fürdünk akkor 5 percnél tovább ne fürödjél...Hozzáteszem sose folyatjuk a vizet hanem bevizezzük magunkat elzárjuk a csapot és utána jön a tusfürdő és az után öblitjük le magunkat és én a hajmosásnál is mindig ezárom a vizet..Szóval nem folyik orrba szájba..Mindenért kérdőre vagyunk vonva már szinte azért ia ha elmegyünk valahova.. Ezenkivül a háztartásban mindent én csinálok én takaritok,főzök,mosok..Ő meg haza ér ül a konyhában és facebookozik..Ugyhogy szinte ki van nyalva a valaga mégis szekálva vagyunk és a barátom öccse is...Én is szóvá tehetnék dolgokat,hogy a kenyerünk eltűnik de nem szólnak,hogy hé te megettem ha akartok enni kenseret menjetek le boltba... A bejglit amit karácsonykor sütöttem saját pénzből amint kiraktam a tálcára mind a 4 tekercs eltünt mi meg néztünk,hogy most akkor mit együnk..Én nem akarok itt balhézni de sokáig szó nélkül nem fogom tudni ezt hagyni...
2016. dec. 27. 15:52
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
A barátom öccse az napi 1x van otthon szóval nem ő az aki felfalja a mi kajánkat mert az is inkább magának veszi...
2016. dec. 27. 15:54
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Ezt mintha én írtam volna csak az a különbség, hogy az én anyám nem normális. szerintem egyedül a költözés lehet a megoldás, mi is amint összeszedtük magunkat elhúzunk. :/ megváltozni már nem fog. Egyébként megértelek tényleg nagyon bosszantó az egész. Természetes hogy mi vagyunk a vendégek, mi alkalmazkodunk, de igenis bántó ha egy szelet kenyér felvan hánytorgatva...
2016. dec. 27. 16:01
 3/23 anonim ***** válasza:
27%
Hát, akkor gyorsan vegyetek ki egy albérletet és akkor a magatok urai lesztek. Ti szívességből laktok ott, nektek kell alkalmazkodni mindenben, és hálásnak lenni hogy befogadtak.
2016. dec. 27. 16:13
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem normális. Előtte bírt? Nem lehet hogy így próbál kiutálni a fia mellöl? Én is azt mondom hogy egy kicsi albérlet inkább legyetek kisebb helyen de nyugalommal mint evvel. Végülis nem is a nyakán laktok mert fizettek neki pénzt plusz még a kaját is ti veszitek szóval tulajdonképpen olyan mintha bérelnétek egy szobát az ő házába. Nem értem hogy minek engedte meg hogy oda menjetek ha utána ilyen utálatosan viselkedik
2016. dec. 27. 16:18
 5/23 anonim ***** válasza:
25%
Nem kötelező anyósnál lakni!!!
2016. dec. 27. 16:20
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem egészséges ez, költözzetek el ahogy tudtok. Nekem normálisak a szüleim, ha csak pár órára megyünk át hozzájuk, de mikor egy hétvégét náluk töltünk, akkor már ők is mindenbe beledumálnának.
2016. dec. 27. 16:22
 7/23 anonim válasza:
87%
Két dolgot tehettek. Vagy kerestek egy olcsóbb albérletet, ahová el tudtok költözni, vagy ha kénytelenek vagytok ott lakni, akkor nagyon élesen meghúzzátok a határokat. EZ a mi kenyerünk, EZ a mi üdítőnk, EZ a mi bejglink. Ehhez ti ne nyúljatok, mint ahogy mi sem nyúlunk a tiétekhez. Ha másképp nem megy vesztek egy használt hűtőszekrényt, amit a saját szobátokban tudtok tartani, és tényleg nem nyúltok ahhoz az ételhez, amit nem ti vettetek.
2016. dec. 27. 16:41
 8/23 anonim ***** válasza:
90%
Na mi másfél évig laktunk anyósomnál kegyetlen volt. Szinte ugyanez. Alig vártuk, hogy elköltözzünk.Nem fog megváltozni és te meg nem szólhatsz semmiért.
2016. dec. 27. 16:45
 9/23 anonim ***** válasza:
36%

"Mit tegyünk az ilyen anyóssal ha elkell viselnünk?"

Látod, még te is így gondolkodsz róla, hogy el kell VISELNED, képzeld akkor ő mit szól hozzád. Nagyon jól leélt egy életet a te házimunkád, segítséged nélkül, szóval nem úgy gondolja, hogy de jó, hogy az aktuális csaja a fiamnak a nyakamra költözött. Gondolhatod, hogy ha ő száz dologgal idegesít téged, akkor te ezer dologgal idegesíted őt. A saját házában. Legyél felnőtt, tarts fenn önálló háztartást, ha olyan öntudatos, és ügyes vagy, hogy mindent te csinálsz. Nem KELL elviselned senkit, de akkor tartsd el szépen saját magadat, ne más nyakára költözz oda.

2016. dec. 27. 16:46
 10/23 anonim ***** válasza:
70%

Vegyetek egy kis hűtőt, tegyétek be a szobátokba. Amit lehet, tároljatok a szobában, pl. bejgli, kenyér.

A szobát pedig zárjátok.

2016. dec. 27. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!