Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk az ilyen anyóssal...

Mit tegyünk az ilyen anyóssal ha elkell viselnünk?

Figyelt kérdés
Sajnos az albérlet ahol voltunk nagyon magasra felvitte a tulaj az árat és azt nem tudtuk volna fizetni,ezért a barátomék szüleihez költöztünk amig összeszedjük magunkat.Természetesen mi perkálunk pénzt azért,hogy itt vagyunk...Kajában önellátóak vagyunk..Mégis mindig van valami balhé... A tegnapi nap folyamán a balhé témája röhejesen egy üditő volt..Ugy volt,hogy ami a spájzban vannak üditők azokból az ünnepek alatt mindenki ihat...Erre jön a barátom anyja és velem meg a barátommal balhézott,hogy mi az,hogy mi meg mertünk inni egy 2 literes fanta narancsot...Merthogy vannak itt mások is aakike gondolni kéne, hozzáteszem azon az egyetlen két literes üditőn kivül még 4 db két literes üditő van még szóval nem értem a hisztit...Utána ma jött az,hogy miért mostam meg,hogy minek vettünk kenyeret mért nem a hüttőböl eszünk..Ha haza ér már azaz első,hogy megnézi a kajákat és ha evett valaki valamit akkor már jön a megjegyzés,hogy látom ettetek ezt azt...Már terepszemlét tart volt e mosva..Ha fürdünk akkor 5 percnél tovább ne fürödjél...Hozzáteszem sose folyatjuk a vizet hanem bevizezzük magunkat elzárjuk a csapot és utána jön a tusfürdő és az után öblitjük le magunkat és én a hajmosásnál is mindig ezárom a vizet..Szóval nem folyik orrba szájba..Mindenért kérdőre vagyunk vonva már szinte azért ia ha elmegyünk valahova.. Ezenkivül a háztartásban mindent én csinálok én takaritok,főzök,mosok..Ő meg haza ér ül a konyhában és facebookozik..Ugyhogy szinte ki van nyalva a valaga mégis szekálva vagyunk és a barátom öccse is...Én is szóvá tehetnék dolgokat,hogy a kenyerünk eltűnik de nem szólnak,hogy hé te megettem ha akartok enni kenseret menjetek le boltba... A bejglit amit karácsonykor sütöttem saját pénzből amint kiraktam a tálcára mind a 4 tekercs eltünt mi meg néztünk,hogy most akkor mit együnk..Én nem akarok itt balhézni de sokáig szó nélkül nem fogom tudni ezt hagyni...
2016. dec. 27. 15:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
19-es az ilyen anyósnak az sem lenne jó, he elmennének. Most l....fasz dolga nincs a hàztartàsban, mert a kérdező megcsinàlja.
2016. dec. 28. 10:57
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
mit? tedd össze a két kezed, hogy ott lakhattok. és még neked van bajod? lehet ám menni albérletbe is.
2016. dec. 29. 08:25
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Látom itt gykn tényleg egyre hülyébb meg aljasabbak a hozzászólok..

Meg a kérdezők is:-) Ha nem tetszik a rendszer, lehet ám menni a híd alá is, nem anyucihoz betelepedni a készbe... nem ő tehet róla hogy olyan csórók vagytok hogy egy albérletet se tudtok fenntartani.

2016. dec. 29. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!