Mit tegyünk az ilyen anyóssal ha elkell viselnünk?
Figyelt kérdés
Sajnos az albérlet ahol voltunk nagyon magasra felvitte a tulaj az árat és azt nem tudtuk volna fizetni,ezért a barátomék szüleihez költöztünk amig összeszedjük magunkat.Természetesen mi perkálunk pénzt azért,hogy itt vagyunk...Kajában önellátóak vagyunk..Mégis mindig van valami balhé... A tegnapi nap folyamán a balhé témája röhejesen egy üditő volt..Ugy volt,hogy ami a spájzban vannak üditők azokból az ünnepek alatt mindenki ihat...Erre jön a barátom anyja és velem meg a barátommal balhézott,hogy mi az,hogy mi meg mertünk inni egy 2 literes fanta narancsot...Merthogy vannak itt mások is aakike gondolni kéne, hozzáteszem azon az egyetlen két literes üditőn kivül még 4 db két literes üditő van még szóval nem értem a hisztit...Utána ma jött az,hogy miért mostam meg,hogy minek vettünk kenyeret mért nem a hüttőböl eszünk..Ha haza ér már azaz első,hogy megnézi a kajákat és ha evett valaki valamit akkor már jön a megjegyzés,hogy látom ettetek ezt azt...Már terepszemlét tart volt e mosva..Ha fürdünk akkor 5 percnél tovább ne fürödjél...Hozzáteszem sose folyatjuk a vizet hanem bevizezzük magunkat elzárjuk a csapot és utána jön a tusfürdő és az után öblitjük le magunkat és én a hajmosásnál is mindig ezárom a vizet..Szóval nem folyik orrba szájba..Mindenért kérdőre vagyunk vonva már szinte azért ia ha elmegyünk valahova.. Ezenkivül a háztartásban mindent én csinálok én takaritok,főzök,mosok..Ő meg haza ér ül a konyhában és facebookozik..Ugyhogy szinte ki van nyalva a valaga mégis szekálva vagyunk és a barátom öccse is...Én is szóvá tehetnék dolgokat,hogy a kenyerünk eltűnik de nem szólnak,hogy hé te megettem ha akartok enni kenseret menjetek le boltba... A bejglit amit karácsonykor sütöttem saját pénzből amint kiraktam a tálcára mind a 4 tekercs eltünt mi meg néztünk,hogy most akkor mit együnk..Én nem akarok itt balhézni de sokáig szó nélkül nem fogom tudni ezt hagyni...2016. dec. 27. 15:52
11/23 anonim válasza:
Hát én a helyedbe úgy kiosztanám ha te nem is esetleg a párod hogy felakadna az a gonosz szeme. Az ilyen rosszindulatu gonosz banyákat hidd el úgy is megveri a jóisten úgy egyeedül marad mint annak a rendje. Aki meg ilyeneket ír hogy" nem kötelező anyósnál lenni" meghogy "örüljetek hogy befogadott titeket" na ezek kb az anyós szintjén vannak emberileg és szégyeljék is el magukat ti is ilyen filléres emberek lehettek. Amúgy a te szüleidhez nem tudtok menni?
12/23 anonim válasza:
Szerintem neki kell téged elviselnie, tekintettel arra, hogy te költöztél hozzá. Ő nem köteles téged elviselni.
Ha mégis van ennyire rugalmas, akkor a hűtős megoldást javaslom, amit fentebb írt valaki. De az én házamban szoba ajtót hosszútávon senki nem zárhat be. A hűtőt igen, de az én lakásomnak ne legyen olyan része, ahova nem mehetek be.
Te dolgozol? (Ez nem derült ki.) Úgy tűnik a szavaidból, hogy ő igen.
13/23 anonim válasza:
11es, valóban nagyon gonosz, hiszen csak egy velejéig romlott ember engedi meg hogy a nyakára menjenek lakni, igaz?m Pfujj az aljasa, hiszen ha igazi jó ember lenne, nézte volna ahogy az utcára mennek. Ráadásul a csaj szívességből lakik ott, nem is az anyósa, csak a pasijának az anyja.
14/23 A kérdező kommentje:
Igen dolgozok 12 orat naponta... Nem tudom miert ilyen a csaladban mindenki utalja a nagymama nagypapa a testverek mindenki...Mert mindenkivel kotekedik...Hogy miert azt senki se tudja..Van,hogy lemegy a nagyszülökhöz és kiosztja őket,hogy ne küldjön az ő fiainak semmi kaját mert,hogy ők már külön család..Neki kell elviselnie engem??? Szinte itt se vagyok a nap nagy részében ha meg igen az nagyon ritkán van mert van,hogy hétvégém is dolgozom... Másik ha meg itthon is van amikor én szintre léptekben mászkálok nehogy hangos legyek..Szóval még k*rvára meghúzom magam ahozz képest...
2016. dec. 27. 19:53
15/23 anonim válasza:
Húzd is meg magad, kisanyám, mert nála laksz.
Ha megelégel, van hova menned?
16/23 anonim válasza:
Fuj de undorító aljas emberek vagytok hányinger. Kedves kérdező rossz helyre jöttél itt nem kapsz választ csak aljaskodást.
17/23 anonim válasza:
Szerintem meg az itteni elvakult anyós gyűlölet az undorító. Nem a néni az, aki más nyakán élősködik. 2 l málnát pofátlanság meginni. Igaza volt. A víz és étel sem ingyen van. A kérdező vagy fizessen bele a lakhatásba és segítsen a házimunkában vagy kussoljon. Nem egy szálloda mások háza. Utcára, hajléktalan szállóra is lehet menni. Nem volt köteles az anyós befogadni.
18/23 anonim válasza:
Írta, hogy fizetnek az ott lakàsért, a kajàt maguk veszik. Albérletben laknak ott gyakorlatilag. Pàrodnak kellene kiosztani, de ezek utàn Te ne takaríts rà, ne főzz rà. Amint lehet költözzetek, akàr minigarzonba, ennél monden jobb.
19/23 anonim válasza:
Utolsó, nem albérletben laknak, mert egy normális albérletet nem tudnánk megfizetni, írta, ott szívességből laknak, még ha valamennyit fizetni is kell, jóval kevesebbet mintha rendes albérletben élnének. Ha nem tetszik a rendszer, el lehet húzni onnan, a néninek biztos jobb lenne.
20/23 A kérdező kommentje:
Látom itt gykn tényleg egyre hülyébb meg aljasabbak a hozzászólok... ;)
2016. dec. 28. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!