Mit csináljak az öcsémmel?
Az öcsém 17 éves fiú, akivel egy probléma van, nem nagyon szeret kimozdulni maximum amikor az iskolába megy illetve mikor röplabdára megy. Mikor otthon van nem is agyon csinál semmi mást csak olvas, és tanul de szerintem ez már egy kicsit túlzás az iskolai eredményei így is dicséretesek, de neki ez sem elég. A barátnőm öccsének az osztálytársa, és nagyon sokszor volt már arra példa, hogy elhívta már egy buliba vagy valami szórakozó helyre de ő mindig a tanulásra hivatkozva nemet mondott. Épp ezért fordultak hozzám, hogyan tudnánk rávenni, hogy csináljon valami mást az éltében, szórakozhatna egy kicsit is :P
Ja és még annyi, hogy miért viselkedhet így?
19L
19:39
Az öcsém nem hinném, hogy ezek miatt nem menne, persze van a válaszodban némi igazság, tényleg nem járt el a barátaival, a szüleink meg nem hinném, hogy nem engedték el, hiszen engem is elengedtek lány létemre 17 éves koromban azt meg nem is feltételezném róla, hogy nem tudja megvédeni magát vagy, hogy piszkálják nem egy kis "csontváz". A tanulását illetően meg viszont tényleg tanul. ÉS egy kis negatívuma, hogy egy kicsit bunkó ha valaki bele köt akkor arról le sem szál, nem úgy értem, hogy megveri meg ilyesmi inkább szavakkal bánt. Mikor össze veszünk valamin ami nem tetszik neki inkább rá hagyom mert azért kiborító tud lenni.
Hát meg mondom őszintén nem tudom mit mondjak, hogyan néz ki, hisz az öcsém, de azt tudom, hogy a 18 éves barátnőmnek (aki mellesleg elég csinos) bejön de ö is nyuszi, hogy kezdeményezzen :P
Lehet mindent az öcsémre kéne hagynom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!