Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám néha vissza hívja a...

Anyám néha vissza hívja a volt csávoját aki bánt minkrt tesóimmal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1évig lelki terrorban éltünk és anyám hazudik a férfi miatt.Letagadka, hogy megütött minket és társai.(8-9éves öcsémet is).De ugyanúgy néha itt altatja mostmár hétköznap is mikor énis itthon alszok(18éves vagyok amugy).Holnap megyek el látleletet vetetni, mert tegnap este kaptam két öklöst a férfitől(dirigálni akart volna nekem, mikor csak vendég kissebséghez(azis) tartozó mocskos stilusba.Érdekelne, hogy mittudnék tenni.Ha feljelentem azzal mo változik?Ugyan igy ide fogja hivni anyam az én meg öcséim szenvedésére fittyet hányva amit ez az ember okoz.Anyám letagadja azt is ,hpgy megütött engem.Csak az öcséim tartanak itt.Nem akarom, hogy bajuk essen.Valaki segítsen aki jártas ebbe a témába?!:(

(Magam tartom el hiába kap anyám családit)18(összetört)lány

2017. ápr. 11. 10:37
1 2 3
 21/21 krisz996 ***** válasza:
Neharagudj hogy ezt mondom de a helyedben nem tekinteném anyámnak az ilyet ha 18 éves vagy akkor bizonyára vannak barátaid keress egy keményebb tökösebb srácot barátaid ismeröseid között és legyél te is tökös várd ki mig az a veréb lemegy a boltba pl vagy valahova szolitsd le és verd ugy telibe hogy azt is megbánja hogy megszületett a földön még bele is lehet rugni de ne a fejébe inkabb bordan az nem latszik ugy utánna meg mehet a gyámügy stb ahogy az elöttem lévök irták hidd el a faszi ez után tudni fogja hányas a kabát nem kell attol félni hogy késöbb visszakapod stb
2017. ápr. 12. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!