Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám néha vissza hívja a...

Anyám néha vissza hívja a volt csávoját aki bánt minkrt tesóimmal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1évig lelki terrorban éltünk és anyám hazudik a férfi miatt.Letagadka, hogy megütött minket és társai.(8-9éves öcsémet is).De ugyanúgy néha itt altatja mostmár hétköznap is mikor énis itthon alszok(18éves vagyok amugy).Holnap megyek el látleletet vetetni, mert tegnap este kaptam két öklöst a férfitől(dirigálni akart volna nekem, mikor csak vendég kissebséghez(azis) tartozó mocskos stilusba.Érdekelne, hogy mittudnék tenni.Ha feljelentem azzal mo változik?Ugyan igy ide fogja hivni anyam az én meg öcséim szenvedésére fittyet hányva amit ez az ember okoz.Anyám letagadja azt is ,hpgy megütött engem.Csak az öcséim tartanak itt.Nem akarom, hogy bajuk essen.Valaki segítsen aki jártas ebbe a témába?!:(

(Magam tartom el hiába kap anyám családit)18(összetört)lány

2017. ápr. 11. 10:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"simán rá lehet mondani(9éves öcsém szemtanu volt mikor bevert nekem a férfi) h lefejeltem az ágy sarkát? "

Szia

mutasd meg a rendőrségen a szemed ,ezért már elviszik a férfit

mert szinte ki is ütötte a szemed , szégyelje magát

2017. ápr. 11. 13:33
 12/21 anonim ***** válasza:
29%

Imádkozz a Jó Istenhez is

hogy segitsen neked , nektek !

ez az élet egy próbatétel !

2017. ápr. 11. 13:35
 13/21 anonim ***** válasza:
..amúgy látleletet csináltatsz -nem körzetinél..!- ezért tényleg lehet elvinnék...De ha nyugit akarsz meg kéne szervezned hogy utána is nyugi legyen. Kőkemény ez, tényleg nagyon sajnálom és drukkolok..! /42/L
2017. ápr. 11. 13:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy volt kint a rendörség tegnap este miután kihivtam oket sokadjara..De az volt mint eddig is.Lesesz*artak mert anyam engedte be a hazba.Es anyam letagadta (mint minden ilyet).
2017. ápr. 11. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:

..így sajnos nem tudnak semerre elindulni azt szokták mondani hogy ha vér folyik csak akkor mennek ki -mondjuk ez marhaság mert az a dolga hogy rend legyen ne dőlj be-...a látlelet a megoldás és utána a feljelentés.

Borzalmasan sajnállak.

2017. ápr. 11. 14:49
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

menj akkor el te személyesen a rendőrségre

miért nem mentél ki az ajtóba és várjad a rendőröket

most ezt én nem értem

ha hivtad akkor ki kellett volna menni nem?

a ház elé

és várjad , van hazugság vizsgálat is

tehát anyud se tudja letagadni

2017. ápr. 11. 16:49
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Csináltass látleletet. A feljelentéshez nem kell anyád engedélye sem.
2017. ápr. 11. 19:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia. 18 éves vagy az nagyon jó már hisznek a szavaidnak a rendőrségen, jól csinálod, gondolod látlelet legyen meg neked, azzal nem artasz jó ha van. :)

Ha anyukadat sem érdekli hogy mi van veletek az nagyon nagy baj, 1/ rokonság van? Vagy a hivatalos szervek. ......Országos Gyermekegészségügyi Intézet

1113 Budapest, Diószegi út 64.

Tel: 06-1/365-1540

Fax: 06-1/209-3337

Központi e-mail: info@gyermekbantalmazas.hu

Országos Gyermekegészségügyi Intézet

1113 Budapest, Diószegi út 64.

Tel: 06-1/365-1540

Fax: 06-1/209-3337

Központi e-mail: info@gyermekbantalmazas.hu

2017. ápr. 12. 08:20
 19/21 anonim ***** válasza:

De mond meg azt is hogy félsz ha újra eljön hozatok, kérj távolság tartási végzést. Az azt jelenti hogy soha többet nemmmehet a közeledbe, ha mégis lecsukjak öt.

Rem sikerül !!:)

2017. ápr. 12. 08:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, mi történt? Mit csináltál?..

A távolságtartó végzés is jó megoldás esetedben /de az öcsédnél nem válik be/

2017. ápr. 12. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!