Mit tehetnék? Én nem akarom!
nagyon szép lett :)
Sajnos nem értem el semmit, majdnem sikerült rávennem hogy lila legyen, de végül mégis fehér lesz... Én már nem tudok mit tenni, kegyetlen évek jönnek, ráadásul a szekrények, íróasztal is minden hófehér...azt mondta, ha nem tetszik költözhetek apuhoz...ő viszont nem tudna eltartani (Y)
Hihihi:)) Ez jó..,akkor nem csak a fal lett fehér hanem MINDEN!!Gondolom Te is falfehér lettél a látványtól...
Egy baj van a fehérrel,hogy hamar meglátszik rajta a por és minden kosz:/
:O Minden tiszta fehér lett? Bútorok, fal, asztal, minden?! :S Én ezt nem bírnám ki... szerintem ragassz ki pósztereket, vagy fess valamiket a falra.
Ha minden tiszta fehér, az szerintem lelombozó, nekem nem lenne kedvem hazamenni se...
Semmiféleképpen nem sikerült meggyőzni anyudat? Pl. olyan érvekkel, hogy ilyen környezetben elmegy a kedved, és romlani fog a tanulási eredményed, amit ő sem és te sem szeretnél, vagy valami hasonlóval sem?
Azért remélem hamarosan változni fog a helyzet és megértelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!