Mit tehetnék? Én nem akarom!
Ha a szüleid olyan "csakazértis" típusok, akkor csak egy dolgot tudok javasolni:
beszeld meg a festővel, hogy miután fehérre festette a szobádat,valamilyen halvány-barack színnel spriccelje le, mintha a régi szín jött volna át a fehér színen!
"Itt mar csak valamilyen színes festek segít!" diagnózist felállítva talán beleegyeznek a színes falakba!
Ne engedd hogy fehér legyen, hisztizz sokat az mindig beválik mert megunják és végül engednek neked.
Én is utálom a fehér falat, meg mondjuk minden világos színt, az én szobám sötétlila lett, pedig anyum nagyon nem akarta... de megmondtam hogy vagy olyan lesz vagy semmilyen.
Nálunk csak a plafon fehér.íidegbajt kapnék én is ha mindenhol fehér lenne a fal. Valahol az Alkonyat jut eszembe:D:D A Cullen családi házban minden fal fehér. Már ha láttad a filmet/olvastad a könyvet:) (17évesen elképzelhető)
Egyébként a szinező amit mi vettünk 1000 ft és 16 liter festékhez elegendő.Ja s ez egy literes festék:) Tehát sok/nagy mennyiség.
Remélem sikerül lebeszéllni anyudat. Mondjuk az se lenne logikus hogy hogy mindenhol mondjuk barack szinű még a plafon is...
Hát furcsa. Nekem is van egy 17 éves lányom és egyik délután éppen pirosra festettük a szobáját. Meg volt 3 óra alatt és jól szórakoztunk. Nekem az a legfontosabb, hogy jól érezze magát a szobájában, mert tudom, hogy csak így tud menni a tanulás is. Ha elvárom tőle, hogy legyen rend, ahhoz az is kell, hogy a szoba olyan legyen, amilyet ő szeretne, amiben jól érzi magát. Pont tudok egy képet is mutatni róla, mert a vaterán pont az ágyát áruljuk, mivel már kétszemélyest szeretne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!