Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok akkor hogyha...

Mit gondoltok akkor hogyha egy 4 éves gyermeknek meghal az anyja? Én velem pont ez történt és én irigyelem azokat akiknek még él mindkét szülője.

Figyelt kérdés
Anya

2017. ápr. 4. 18:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
61%

Boldogabb gyerekkorom lett volna, ha anyám meghalt volna inķább rögtön a születésem után, helyette viszont 14 évig kínzott változatos formákban.

Vagyis a kérdésre a válasz: attól függ, milyen anya volt az a bizonyos nő.

2017. ápr. 5. 02:07
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Semmit nem gondolok, szarügy, de ez van.

Nekem 13 évesen halt meg, nehéz volt feldolgozni, meg máig fáj, de a világ nem állt meg.

Viszont megtanulhatnál kérdést kiirni, mert tök az jön le, hogy te vagy a négyéves....

2017. ápr. 5. 07:23
 23/23 anonim ***** válasza:
88%
Az is baj ,hogy itt a válaszolók közt olyan funkcionális analfabétizmus van ,hogy csak lesek, és ezek kötik is az ebet a karóhoz. A kérdés teljesen egyértelmű! Semmi kérdést nem vet fel,főleg azt nem ,hogy 4 évesen ír, vagy hogy ő az anya.. Akinek nem egyértelmű az sürgősen keresse fel kezelőorvosát gyógyszerészét és írasson fel szépirodalmi műveket,hogy fejlődjön kicsit az olvasás értelmezése.
2017. ápr. 5. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!