Mit gondoltok akkor hogyha egy 4 éves gyermeknek meghal az anyja? Én velem pont ez történt és én irigyelem azokat akiknek még él mindkét szülője.
Nem azt írja, hogy most négy éves, ti ostobák.
Kérdező: nagyon rossz lehet, ha meghal az anya. Nem tudom milyen, de biztos nagyon fáj. Ha kell, akkor sírj. Ha még ma is szenvedsz miatta, akkor jobb lenne szaksegítséget kérni.
Ennyi Pisa-pozitivot egy helyen.
Kérdező!
Én azokat irigylem, akiket szeret és megbecsül az apjuk, nem pedig csak rákényszerített teherként tekint rájuk.
Ez van, túléltem.
Az élet egy sz..ros szendvics.
Akkor most mondok neked valamit. Az én anyám agresszív alkoholista volt. Előbb ütött, utána kérdezett. Évek alatt sokszor úgy megvert, hogy csontom tört, sőt végleges halláskárosodást szenvedtem. Az öcsém amikor 13 éves volt egyszer jegyezte meg anyámnak, hogy fogalma sincs milyen egy vasalt ingben lenni, erre az anyám a vasalóval megégette a tenyerét.
Nos, mi a tesómmal örültünk volna ha 4-5 évesen meghalt volna. Csak megjegyzem , már akkor alkoholista volt amikor velem terhes volt..
Szóval nem kell senkit sem irigyelned, mert sok gyerek titokban örülne ha alkoholista, szadista szülője már rég halott lenne.
Ha nagyobh lettél volna talán rosszabb lenne így nem nagyon van rola emleked.
En utálom ha sajnalnak szoval ha valaki nem kerdezne nem kezdenem el mondani hogy ez es ez tortent...
Te se tedd.
17/L
Nekem az édesapám halt meg, amikor 3 éves voltam. Nem igazán van emlékem róla. Nincs mit gondolni róla. Soha nem irigyeltem senkit, bár nagyon szerettem volna, ha nekem is van apukám. Ezért 9 évesen nagyon örültem is, amikor anyu újra férjhez ment. Aztán pár év múlva már marhára nem örültem neki, ki nem állhatom a mai napig. Elmúltam 50. Néha megnézem a régi képeket, ahol édesapámmal vagyok, készült hangfelvétel az esküvőjükről, azt is meghallgattam már párszor. Olyankor elszomorodok kicsit, és arra gondolok, hogy vajon mit szólna a 3 klassz unokájához.
De irigy sosem voltam. Igazából nem tudhatom, hogy hogy alakult volna az életem, ha nem hal meg. Lehet, hogy nem lett volna jobb és lehet, hogy akkor már őt sem szeretném. Ki tudja? Kár a múlton rágódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!