Lehet, hogy szerelmes vagyok a férjembe?
Figyelt kérdés
15 éve élünk eggyütt és 11 éve vagyunk házasok. Mindig úgy néztem rá,mint egy jóbarátra.Ő is barátként kezel. Utálja ,ha valaki féltékeny-(régi barátnők stb.)Van közöttünk is sex,mint más házasságba.Félek megmondani neki,hogy én többet érzek szeretetnél.Már régebben pecegettem a dolgot és ő mondta,,,,jaj ne!..
Hogy mondjam neki? Félek,hogy elhagy ez miatt.Mert szerinte a szerelem megrontja a kapcsolatot. Vagy talán nem is vagyok szerelmes? Én 51 N. éves vagyok ő 60 F.
2017. ápr. 3. 19:41
11/14 anonim válasza:
Mi p.öcs van veletek??? Nem vágom.
12/14 anonim válasza:
Semmi nincs vele. Látta a Tükröm, tükröm c. filmet, és ez megihlette egy kamukérdésre.:D
14/14 anonim válasza:
pedig volt már olyan hogy érdekházzaságnak az lett a vége hogy ráfanyalodott egyik a másikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!