Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok mennyi pénzt...

Mit gondoltok mennyi pénzt illik? Ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Van egy öcsém akinek 14éves a fia. Évente egy alkalom amikor eljönnek hozzánk, 20-kmre lakunk egymástól azt megjegyzem szóval nem nagy táv.

Az évi egy alkalom az a húsvét ilyenkor jár a gyereknek a locsoló pénz. Nem a karácsony a családi ünnep, nem jön el egy nőnapra még csak telefonon sem köszönt fel a testvérem szülinapomon csak húsvétkor látogat meg minket.

2017. ápr. 2. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
És te hányszor mész el hozzájuk évente? Egyszerse?
2017. ápr. 3. 16:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Tavaly húsvétkor haza vittem őket, és előtte is rendszeresen érte mentünk a gyerekekért míg kisebbek voltak, aztán mióta nagyobbak voltak csak szülinapra és névnapra mentem de ezzwlr is felhagytam mivel nem az a baj hogy ők nem adnak ajándékot de még egy ingyenes facebook üzenetben sem köszöntöttek fel. Úgy érzem én mindent megtettem annak érdekében hogy jó legyen a kapcsolatunk.
2017. ápr. 3. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:
40%

kérdező:

"Úgy érzem én mindent megtettem annak érdekében hogy jó legyen a kapcsolatunk."

A "pénz"-t, miért keverted bele a kérdésedbe?

Kapcsolatról, vagy másról van szó?

Melyik a fontosabb Neked(tek)?

Ezt nem ártana végérvényesen tisztázni az Öcséddel.

2017. ápr. 3. 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Sosem adok penzt locsolasert es ha a fiamnak barki azt adna, szepen megkernem (termeszetesen nem a gyerek elott) hogy jovore ne tegye.
2017. ápr. 12. 11:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Öcséd nem megy, nem hív, nem ajándékoz-Te szoktál menni hozzá?
2017. ápr. 12. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!