Mit tehetnék másként?
Szerintem is beszélj vele. Felnőtt nő vagy, ráadásul keresel is, amiből az egész a rezsibe megy. Az ő fizetése hol van? Na, persze én nem látok bele az életetekbe, nem tudom, mennyi is az a rezsi. De tényleg érdemes lenne valahogy elosztani, hogy kajára is maradjon, és az a pénz, amiért te megdolgozol, ne essen el tőled teljes egészében. Azért ez így nem teljesen fair.
Említetted, hogy nincsenek rokonok. Apukáddal mi a helyzet?
Nézd meg a számlákat, azon látod mennyi a víz, gáz, villany, szemét. Gondolom telefont kell kell töltened, cipőt venni, gyógyszert, ha beteg vagy. Ezekre miből költesz?
Nincs anyukádnak valami szenvedélye: játékgép, ital, dohányzás, amire aránytalanul sok pénz megy el? Menjetek együtt vásárolni, akkor látod, mennyit költ vagy gyűjtsétek össze a blokkokat, onnan is látszik, mire megy a pénz. Amíg nem kerestél, kijöttetek a jövedelméből?
Eszedbe ne jusson ártani magadnak. Inkább fordulj segítségért a védőnőhöz. Igaz nagykorú vagy, de talán van ötlete, mit tehetnél. Vagy szomszéd, barát, akiben megbízol.
Akinél laktam ö is folyton elvette, és olyan szarul osztotta be a pénzt, hogy ho vége elott két héttel már csak vajas kenyeret ettünk (addig meg kajahegyek meg drága, feleslegesen megbevett és kidobált szarok).
Szerencsére lett egy párkapcsolatom és elköltöztem 1000kmre. Most is azt hallgatoü hogy jajneki milyen szar mert éhrzik és küldjek már neki 5-600 frankot (150ezer) havonta.
Anyád!
Kétdezö: a számlákat nézd meg és add oda a felét meg a rád esö kajarészt (vagy menk külön hütöre ugy nem húzhat le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!