Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Normális ez?

Szülők! Normális ez?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,aki 13éves. Az egyik az,hogy telivan piercingekkel,a másik pedig az,hogy a szülei mindenhova elengedik..de tényleg mindenhova..bulikba,partykra és akkor ér haza amikor akar,pl hétvégén reggel is hazamehet egy buliból..nemszólnak..ja és minden héten legalább 3-4x a Westendben költi a 40-50 ezreket....én 14vagyok de ezek közül egyiket sem engedik,és őszintén én nemis szeretném ezt az életet ami neki van..szóval szerintetek ez normális,hogy ennyire elengedik a szülei őt?
2010. máj. 12. 08:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

08:53 egyetértek. Én is ilyen voltam, bár az anyagi részröl nem kaptam meg semmit mert nem volt miböl, de én is azt csináltam amit akartam. Söt a bulik miatt a középiskolát is otthagytam, nem csináltam egész nap semmit, csak az esti koncertre vagy kocsmázásra készülödtem (mindig meghívott valaki). Anyám rendes volt elfogadta, mert tudta, hogy kinövöm és így is lett. 2-3 évig nem csináltam semmit de azóta elvégeztem a sulit és felelösségteljes anya vagyok boldog párkapcsolatban káros szenvedélytöl mentesen. A barátnödnél nem az a baj, hogy bárhova elmehet, hanem hogy mindent megkap. Én is el fogom engedni mindenhova a lányomat ha abba a korba kerül 14-15 évesen de nem fogom elkényeztetni mert a veszélyt ez jelenti mivel a bulikra ráun egy idö után, de ha megszokja, hogy mindent megkap és költekezik, késöbb nem fog tudni hozzászokni, hogy az életben nem így müködnek a dolgok...

22/L

2010. máj. 12. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Pár hónapja volt a hírekben is a kislány, hogy önkívületig leitta magát majd hárman,négyen megerőszakolták(szintén kiskoruak). Nem azt mondom mindenkivel ez van de jobban belegondolva itt ezt kockáztatja a lány ha nincs melette senki tesó aki vigyázna rá.
2010. máj. 12. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem elkényeztetés, hanem nemtörődömség. A szülei akaratgyenge, önző emberek. Inkább ráhagynak mindent, megengednek mindent, csak hogy ne kelljen szembeszállni a kamaszkori lázadással. Teletömik pénzzel, ez jelenti a "gondoskodást", a lényeg, hogy ne az ő nyakukon lógjon. Szomorú egy sors.

Szeretnél tenni valamit érte? Ne hagyd, hogy befolyásoljon, ne hagyd rá a dolgokat amikor az egyetértésedet kéri, hanem magyarázd el neki, hogy ez így nem normális, amit magával művel, ha kell százszor mondd el. Ez az életmód még 17 évesen sem normális.

2010. máj. 12. 14:59
 14/14 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok,mi lesz vele később
2010. máj. 12. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!