Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket a szüleitek felvilágos...

Titeket a szüleitek felvilágosítottak a szexszel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hány évesek voltatok?
2017. márc. 24. 19:21
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Nem. De kaptam erről egy könyvet. Soha semmiről nem beszélgetett velem édesanyám.
2018. dec. 9. 11:48
 42/43 anonim ***** válasza:
Csak a suliban biosz órán, és ott is csak technikailag. Szóval egy nagy nuku volt az egész. Ott kéne kezdeni, hogy mi az, hogy szeretek valakit, meg alapvető szociális fogalmak tisztázásával, nem pedig ott, hogy milyen védekezési módszerek vannak.....
2018. dec. 9. 16:04
 43/43 anonim ***** válasza:
80as években születtem. Semmi infót nem kaptam. 10 évesen azt hittem csókol lesz gyerek meg ilyesmi... Kotont sem tudtam mi az... Három gyerekem van és biztos nem úgy nevelem őket, mint engem a szüleim...
2019. jan. 27. 08:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!