Szerintetek kinek van igaza a bent dohányzással kapcsolatban? (lent)
Testvérem bent cigizik a házba mostanába, mondtam neki hogy mennyen ki mert én ugye nem dohányzom és legyen tekintettel rám nem ment ki most mindtam neki ha mégegyszer itt fog bent cigizni akkor kiveszem a kezéből, még ha kell erőszakkal is!
Szerintetek kinek van igaza mert engem már nagyon felbosszant hogy nem bír felvenni egy kabátot és kimenni a teraszra!
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem csak igénytelen és idióta, de:
- valóban káros az egészségre, a levegőben felszaporodó dohányfüst, nem csak allergiát okozhat, de egyéb légzési panaszokat, tüdőre ható elváltozásokat bárkinél, aki dohányfüsttel teli helyiségben tartózkodik
- gyakran kell szellőztetni, így sokkal többe kerül a fűtés, és még az is meglehet, hogy képtelenség megfelelő hőmérsékletre felfűteni a helyiséget, egyik szellőztetéstől a másikig
Egy volt dohányos, aki:
- munkahelyen kiment a folyosóra/erkélyre,
- a saját lakásában pedig óránként/két óránként szellőztetett, és fizette a rengeteg gázszámlát.
(Több mint 40 évig füstöltem, kb. 6 éve már egy szál se!!)
Dohànyzom, a szüleim is, testvéreim is. Sehol nincs a lakàsban dohànyzàs. Kimegyünk a teraszra, erkélyre, kinek mi van.
Szerencsére olyan helyen lakunk, ahol a szomszédoknak sem okoz gondot, hogy szàll a füst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!