Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van igaza a...

Szerintetek kinek van igaza a bent dohányzással kapcsolatban? (lent)

Figyelt kérdés

Testvérem bent cigizik a házba mostanába, mondtam neki hogy mennyen ki mert én ugye nem dohányzom és legyen tekintettel rám nem ment ki most mindtam neki ha mégegyszer itt fog bent cigizni akkor kiveszem a kezéből, még ha kell erőszakkal is!

Szerintetek kinek van igaza mert engem már nagyon felbosszant hogy nem bír felvenni egy kabátot és kimenni a teraszra!

A válaszokat előre is köszönöm!

#cigaretta #dohányzásbent
2016. dec. 3. 10:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Egészségtelen is, ez köztudott.

De hiába a szellőztetés, beivódik a falakba, bútorokba, így még az ingatlan árát is csökkenti.

Nem tudok érvet mondani a benti dohányzás mellett.

2016. dec. 3. 13:10
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen igazad van. De ne a cigit vedd ki a kezéből, hanem oltsd el egy szódásüvegből, amikor épp kilóg a bagólesőjéből! Lehet porral oltó is.
2016. dec. 3. 13:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, igen, én is ex-dohányos vagyok.
2016. dec. 3. 13:14
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. dec. 3. 14:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem éppen inni fogok amikor rágyújt és véletlen ráfog burúlni a pohár víz :D
2016. dec. 3. 14:35
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

kinek a lakásában laktok?ha a szüleitekkel éltek,akkor velük próbálj beszélni,hogy ne engedjék,hogy bent cigizzen. tényleg nagyon igénytelen szokás.

beissza a tapéta,a bútor,a ruha.. minden ami a szobában van beissza a cigiszagot. és el is fog színeződni minden. jártam már dohányos lakásban(mindenki bent cigizett). sárga volt az ajtó,ablakfélfa,függöny stb..

még ha a saját szobájában csinálja zárt ajtó mögött.. arra még azt mondom oké,ha a lakás tulaj engedi. de a többi helyiségbe ne.. arra tényleg szólj rá és ne engedj.

nem a nem dohányosoknak kéne mindig alkalmazkodni.

ha valaki cigizik,oké ő dolga. de úgy tegye,hogy ezzel ne zavarja a nem dohányosokat.

2016. dec. 3. 15:52
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
Én csak szállodai szobábab jártam eddig olyanban, ahol engedték a bagózást, de beleitta magát mindenbe, a bútorokba, a függönybe, olyan szag volt, mint egy kocsmában. Beszélj a szüleiddel, hogy tiltsák meg tesódnak.
2016. dec. 3. 16:20
 18/19 A kérdező kommentje:

Most ettünk és tesóm direkt rágyújt az orrom alá!

Inkább eljöttem szobámba és mondtam neki hogy ez volt az utolsó! Csak nem tudom mit tegyek vegyem el tőle vagy mi?

Amúgy ő 23 lány én 17 fiú

2016. dec. 3. 17:04
 19/19 anonim ***** válasza:
84%
Kinek a házában történik mindez? Nincsenek szüleitek? Vedd ki a szájából, törd el a cigit, üvöltsd le a fejét! Legyél határozottabb! 23 évesen hogy lehet ekkora paraszt? Őt nem zavarja, hogy az egész ház bűzlik a hajával és a ruháival együtt? Én 40 éves elmúltam, egyedül élek a saját házamban, de nem cigizek bent a lakásban, és másnak sincs megengedve.
2016. dec. 3. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!