Titeket a szüleitek felvilágosítottak a szexszel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hány évesek voltatok?2017. márc. 24. 19:21
11/43 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld!
Ne pontozgassátok le egymást mert minden válasz teljesen korrekt..
2017. márc. 24. 19:44
12/43 anonim válasza:
Engem igen 11 éves koromban és 12 éves koromban kaptam ilyen felvilágosító könyvet( persze abba nem minden volt benne) néhány dolgot meg az osztálytársaimtól tudtam meg.
13/43 anonim válasza:
Beszéltünk róla itthon is, suliban is. Egész kicsi koromtól kérdezhettem bármit. Nálunk sem volt soha tabu téma. Nyilván mindig az életkoromnak megfelelően válaszoltak.
14/43 anonim válasza:
SOHA!
De nem is akartam, kellemetlenül érezném magam, ez legyen az én magánügyem!
Felvilágosítás nekem bőven elég volt suliban! Párommal beszélem meg a dolgokat, ez kettőnk dolga, senkinek semmi köze hozzá!
16/43 anonim válasza:
3. osztályos lehettem, amikor Anya adott egy kifejezetten gyerekeknek szóló felvilágosító könyvet. (na azért nem olyat, ami mostanság terjed a neten, első osztályosoknak). Miután elolvastam megbeszéltük és a továbbiakban, ha bármi kérdésem volt, azt meg tudtuk beszélni. (Nálunk sosem volt gólyázás)
17/43 anonim válasza:
Nem és soha nem is merült fel semmilyen formában a dolog.
21/F
18/43 anonim válasza:
Egyszer próbálták mondtam rögtön, hogy nem kell tudom. Nagyon kíváncsi voltam már fiatalon rengeteg dolgot olvastam ilyen témában, szóval eléggé tájékozott voltam.
19/43 anonim válasza:
Mindenki szinte nemet írt, .. mégis alapból megtanulták.
Tanulság: amire kíváncsiak vagyunk, arra magunk is megtalálhatjuk a választ. Mert ez természetes.
Még az esőerdőben és a dzsungelben is.
20/43 anonim válasza:
Én egyszer Anyával leültem egy "csajos"délutánon és beszélgettünk róla,minden kérdésemre válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!