Nem szeret? Vagy ennek ellenére szeret? Hogyan viselkedjek ma vele? Keressem vagy ne?
A barátom pár héttel ezelőtt mindennap felhívott akár órákra is. Igaz, kicsit felesleges volt, mert igyis naponta találkoztunk és legalább 3 órát együtt voltunk.
De hát sok lett a telefonszámlája, 35.000.-!!!!!!!
Volt is belőle nem kis baj, hogy hogyan fizesse ki, ráment az összes félretett pénze.
Azt mondta hogy amíg le nem megy az otthoni balhé addig csak sms-t fog írni meg kevesebbet dumálunk telefonon.
Sőt tegnap bement a szolgáltatóhoz és lekorlátoztatta 3000.-ra hogy annál több ne legyen a számlája.
Ma váltottunk kb7-8 sms.t
Mostanába sokat vitáztunk, és az Ő elmondása szerint fél attól hogy újra visszaesünk és balházni fogunk és emiatt nem fog együtt menni, békét akar, boldogságot, és azt hogy bízzak benne.
Reggek mindig Ő irja nekem az első smst, hogy "jóreggelt Kincsem, remélem jól aludtál, legyen szép a napod, hogy vagy? Mir érzel? csók szeretlek"
Délután én érdeklődtem utána, hogy milyen a napja.
Délután írta hogy a tali nemfog összejönni, mert a nagyanyjához kell menniük a kórházba, mert baj van vele.
Ez volt fél2körül.
Irtam hogy oké, megértem...
erre irta hogy köszöni hogy megértem, és hogy imád és habcsóknak nevezett...
de azóta nem keresett:(
És most nem tudom hogy mivan, vagyis hogy hogyan viselkedjek vele, ne menjek fel este msnre, és várjam meg amíg majd Ő keres, vagy menjek fel és legyek kedves.
Igaziból nemtudom mit higgyek, hogy szeret-e:(
szomorú vagyok:(
Ne haragudj, de irigylem a gondjaidat...:P :)
Te lány, naponta miért kell 1oooo sms-t váltani? az már olyan sablon mikor kényszerből írogatnak egymásból az emberek. Reggel, délben, este...ha a másik nem ír akkor vége a világnak. Elhiszem, hogy még csak 17 vagy, de ne legyél már ennyire hisztis "gyerek"...ha megakar, megnyugtatlak, úgyis megcsal, írhat 1oooo sms-t attól függetlenül...:-S ez nem ettől függ...
A párommal távkapcsolatban élünk egy éve, mikor hív, hív, ha nem hív nem hív...akkor este hívom én ha egész nap nem jelentkezett...de csaknem szerelhetek videót a nyakába? egyetemista, csomó csajjal, körülvéve, kosarazik, úszik stb... hányszor lenne alkalma rá? de nem teszi meg mert senki nem olyan mint én...ő engem szeret:) így gondolkodj, ne másféleképpen magyarázzál félre...
ha meg megcsal, akkor legalább tudod, mihez tartsd magad, és megszabadulsz tőle.
A másik részéhez: még sulis vagy, tanulás az első, szóval jogosnak érzem apukád részéről a tanulásos dolgot. Az meg, hogy nyáron elmentek együtt, nem jelenti, hogy együtt is aludhattok nálatok. Én is voltam a párommal nyaralni, még sosem aludt nálam és én sem nála...pedig már huszonévesek vagyunk. Családi légkörbe nem nagyon szeretne és én sem kavarni...ennek is oka van...ez is tartás kérdése...szerintem jól gondolkodik apukád.
szóval no féltékenység mert én biztos nem viselném el a páromat ha ilyen lenne!!!
Emlékszem,Te írtál már ki ma délután egy kérdést.
Megint csak azt tudom mondani,hogy gyerekes vagy,és betegesen féltékeny,és tényleg szakember segítségére lenne szükséged,ezt most minden rosszindulat nélkül mondom!
Amennyi energiád ráfordítasz erre a féltékenység -históriára,ennyi erővel már huszonötször megírhattad volna a leckét,tanulhattál volna,barátnőzhettél,csavaroghattál volna,akármi.Szerintem Téged ezért is félt annyira apukád,mert betegesen ragaszkodó típusú ember vagy.Ezen nagyon gyorsan változtass,mert szegény barátod be fog sokallni!
Hagyd már azt a szerencsétlent békén.
Én egyszer emiatt szakítottam egy barátommal, mert nem hagyott levegőhöz jutni. kicsit állj le, foglald le magad mással, mert a végén ráfázol.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!