Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeret? Vagy ennek ellenér...

Nem szeret? Vagy ennek ellenére szeret? Hogyan viselkedjek ma vele? Keressem vagy ne?

Figyelt kérdés

A barátom pár héttel ezelőtt mindennap felhívott akár órákra is. Igaz, kicsit felesleges volt, mert igyis naponta találkoztunk és legalább 3 órát együtt voltunk.

De hát sok lett a telefonszámlája, 35.000.-!!!!!!!

Volt is belőle nem kis baj, hogy hogyan fizesse ki, ráment az összes félretett pénze.

Azt mondta hogy amíg le nem megy az otthoni balhé addig csak sms-t fog írni meg kevesebbet dumálunk telefonon.

Sőt tegnap bement a szolgáltatóhoz és lekorlátoztatta 3000.-ra hogy annál több ne legyen a számlája.

Ma váltottunk kb7-8 sms.t

Mostanába sokat vitáztunk, és az Ő elmondása szerint fél attól hogy újra visszaesünk és balházni fogunk és emiatt nem fog együtt menni, békét akar, boldogságot, és azt hogy bízzak benne.

Reggek mindig Ő irja nekem az első smst, hogy "jóreggelt Kincsem, remélem jól aludtál, legyen szép a napod, hogy vagy? Mir érzel? csók szeretlek"

Délután én érdeklődtem utána, hogy milyen a napja.

Délután írta hogy a tali nemfog összejönni, mert a nagyanyjához kell menniük a kórházba, mert baj van vele.

Ez volt fél2körül.

Irtam hogy oké, megértem...

erre irta hogy köszöni hogy megértem, és hogy imád és habcsóknak nevezett...

de azóta nem keresett:(

És most nem tudom hogy mivan, vagyis hogy hogyan viselkedjek vele, ne menjek fel este msnre, és várjam meg amíg majd Ő keres, vagy menjek fel és legyek kedves.

Igaziból nemtudom mit higgyek, hogy szeret-e:(

szomorú vagyok:(

2010. máj. 11. 18:19
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Nagyon magam alatt tudok lenni ha akár pár órára nemtudok róla semmit sem!!!:(

Betegesen féltékeny vagyok, pedig pont emiatt volt a balhé köztünk, mert nemhiszem el hogy szeret, meg vádoltam mindennel ok nélkül.

Mégsem bírok leállni...

Amikor nem tudok róla semmit már egyből rosszra gondolok: biztos mással van, nem is akar már tőlem semmit, nem szeret... stb :(

hogyan álljak le?

2010. máj. 11. 18:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
te a 17 éves lányka vagy pár órával ezelőttről? akkor igen, szeret. nyugodj meg és ne pánikolj. azért, mert nem hív merőben feleslegesen milliószor nem csal meg.
2010. máj. 11. 18:24
 3/14 A kérdező kommentje:

Szóval attól félek hogy nem szeret és keveset törödik velem.

Pedig nemigazán, mert napközben smsezünk, kb 13:00ig vagyunk suliba aztán találkozunk minden délután és velem van kb este 6ig.

És este is beszélünk.

Szerintetek csak bebeszélem magamnak a hülyeségeket?

2010. máj. 11. 18:25
 4/14 anonim ***** válasza:
ajjjj
2010. máj. 11. 18:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
egyértelműen bebeszéled. nem akarlak megbántani, de pont az ilyen idegbeteg, féltékeny lányokat szokták dobni. mászkálj el a csajokkal. vagy menj pszichodokihoz. lehet elég az is ha csak kibeszéled, csak ne a fórumon tedd, mert nem vagyunk anonim pszichológusok...
2010. máj. 11. 18:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha így folytatod, tényleg előbb-utóbb elege lesz belőled, mert elriasztod magadtól. Egyelőre szeret, NEM csal meg, de miért kellene tízpercenként bókokkal elárasztania? Ebbe bele fog fáradni, én legalábbis nem bírnék idegileg egy ilyen társat.

Keress fel pszichológust, ezt komolyan mondom, nem viccből! Talán segíthet leküzdeni a beteges féltékenységet.

2010. máj. 11. 18:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Te hüje vagy. Már bocs :D

Nyugiiii, nem egyértelmű, hogy imád? =D

(zárójelben jegyzem meg, szerintem illett volna beszállnod abba a telefonszámlába...)

L/16

2010. máj. 11. 18:36
 8/14 anonim ***** válasza:

hüLYe, nem hüJe...

am tényleg az vagy :)

2010. máj. 11. 18:40
 9/14 A kérdező kommentje:

amugy van egy másik dolog ami ehhez kapcsolódik és nemértem. és nagyon bánt:(

Apámék vagyis inkább faterom elengedett vele nyaralni június végén, napokra, együtt tölthetünk akár 3 éjszakát is, kettesben mennénk a Balatonra.

Azért csodálkozom ezen, mert apám eddig tiltott tőle, főleg az együtt alvástól.

De ma elkezdett fenyegetni apám hogyha évvégén megbukok matekból akkor ez meg az lesz...

Meghogy a nyaralás nem jogosít fel arra hogy a barátom utána itt aludjon.

Mivan????? Én ezt baromira nemértem. elenged vele nyaralni napokra, de itt még egy éjjelt sem tölthet el. mivan?????????????

ezt magyarázza már el nekem valaki.

17 elmúltam, barátom 20. Akkor leszünk 9 hónaposak.

2010. máj. 11. 18:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
jesszusom te pszichopata vagy már bocs...ennyire féltékenynek lenni azért már nem normális...örülj ,hogy kihúztátok eddig nem tudom meddig bírja még melletted de ilyen tempóba csoda lesz az egy év is...
2010. máj. 11. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!