Szerintetek az mennyire "természetes", hogy a pasim egy egyetemi vetélkedő keretében levetközött pucérra (más is, fiúk)?
szerintem vicces:):D gondolom jó sokat ittak előtte
19L
Ezen kár megbotránkozni. Ha ő nem érzi cikinek, neked kár ezen kiakadni elvégre az ő testéről van szó.
Az hpgy meg más látta ÚGY.. nah kérem, valószinűleg előtted is látta már más, és (ha nem haragszol meg a korodból kiindulva) még utánad is fogja néhány.
Gólyatábor? Mert az nem másról szól, csak vetkőzésről és vedelésről. Nekünk is volt, állat jó volt a hangulat:D Én az ivást vállaltam. Kiszívtam egy tubus majonézt, megittam....őő nagyon sok piját, még 5 tojást is bevállaltam a fejemre. Tartottak egy vetélkedőt a tornaterembe, ott az volt a feladat, hogy igyál a sörből, szaladj el a pálya közepéig, és ott köpd bele egy vödörbe. Következő feladat, egy ember menjen oda a vödörhöz, és igyon a sörből. plussz ponttért hányd ki. Szerintem ez volt a leggusztustalanabb.
Ha gólya tábor volt, ne botránkozz meg, teljesen normális:D Nem lehet kihagyni. Nálunk is volt vetkőzés. Egy fiú far.ára rajzolt két lány, egy fiú ruhát cserélt egy lánnyal, és a fiú bevállalta a lány tangáját is. És meg kellett mutatni.
Nem az, mivel május van :D :)
csak ilyen kolinap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!