Törölnéd az ismerőseid közül a volt párodat?
Az exem megcsalt, lecserélt és hazudott is nekem....
Pár évig jópofiztam, aztán egyre nagyobb "arcot" növesztett, és úgy gondolta, hogy mindent megengedek neki... rosszindulatú pletykákat terjesztett róla, így a fősulis éveimet tönkre tette, mindenki mást hitt rólam, mint amilyen valójában vagyok, ráadásul a csaja (akire lecserélt) elkezdte terjeszteni azt, hogy el akarom csábítani a pasiját (az exet)
Évzárónál ez kiderült és még sok minden más ami tőlük eredhetett, és kérdőre vontam, hogy ez meg mi volt? Erre: "Te döntöttél úgy, hogy nem mondod el senkinek, hogy összejöttünk immel-ámmal" (én meg:????? mi van???? Hisz őt próbáltam védeni, hogy nem fecsegtem ki, hogy néha-néha felkeresett miután dobott, és mondta nekem hogy megbánta, és hogy dobja a másikat...nem dobta..én meg vártam rá (tudom szánalmas)de évekig(!). Aztán előjön egy ilyen dumával, gondolhatjátok, úgy kib@sztam a mostani életemből ahogy csak lehetett!!! E-mail-ire nem válaszolok, telefonon ha keres kinyomom... ő is ezt tette velem, mikor fülig szerelmes voltam bele (igen én kis naiv, miután dobott akkor is). Betelt a pohár, ennyi volt. Szórakozzon a mostani párjával -ha az engedi illetve tűri.
Tudom gáz, de én megmondtam neki, hogy ha lát akkor ne is köszönjön, mert én tuti nem fogok még ránézni sem, nemhogy köszönni.... ennyit ér a srác a szememben.
Egyébként ha találkoznánk, és erőszakoskodna hogy ő márpedig beszélni akar velem (pl: megfogja a karomat, vagy elkezd maga felé húzni) két olyan nyakas
adnék neki, hogy "ingyenes utat nyerne azonnal fapados járaton szárnyak nélkül a fekete tengerig" :)))))
Ez a véleményem róla! Kihasznált, egy szemét sz@ralak...
Én sem, de nem is hagynám el..
Elvonatkoztatva nem hacsak nem haraggal válnánk el, és nekem lenne okom rá..
dehogy is,mindegyikkel szépen váltam el..most is tartsuk a kapcsolatot,a párommal is jóba van..nem értem,hogy lehet egy hozzád valamikor közelálló embert örökre kitörölni..engem azért érdekelne mi van vele,és mindíg meg is beszéljük..4 év az 4 év..2 éve szakítottunk,mostani párommal másfél éve vagyok együtt..
24/L
én a volt szeretőmet töröltem iwiwen, miután kirugott. Amilyen szemét módon tette ezt,nem birtam volna nézni a fejét minden alkalommal...:S
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!