Tényleg ennyi elkényeztetett gyerek van?
"Ezt követelőzésnek hívták nálunk, ha valaki BÁRMIT kért "ajándékba". Az ajándékot nem kérjük."
Ez komoly? De remélem ehhez a varázslatos felfogáshoz az is hozzátartozik, hogy ha esetleg mégsem találod el minek örülne a másik, akkor nem sértődsz meg egy életre. Ez az egyik legutálatosabb ember fajta, ez a "jajj én akkora nagyhatalmas szeretettel és gonddal választottam neked ezt a haszontalan kacatot amire amúgy semmi szükséged, de örülni kötelező ám". Biztos van mögötte logika, de én nem értem.
az biztos!! és egyre fiatalabbak...:/
azt hiszik hogy ők a királylánykák, és felnőttként viselkednek, miközben pisis 16 éves kis luvnyák :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__probl..
Nézzétek meg azt a kérdést! A szülei mindent megadnak a gyereknek: utazás, ruhák, ennivalók. Ezzel csak annyi a baj, hogy az anya egy idegbeteg egyén, aki egyszer az egekig magasztalja a gyereket, egyszer meg elhordja mindennek. Apuka meg egy papucs. Nem csoda, hogy a gyerek teljesen megzavarodott, és nem tudja, mit higgyen. Nem a fényűzés kéne neki, hanem egy olyan szülő, aki ha rossz passzban van nem úgy beszél vele, mint egy kutyával, hanem elősegítené, hogy a lánynak normális önképe legyen.
Nővérem 37 éves, nimcsen gyereke, mindent a mai napig apám ad meg neki: 3. Kocsi, új okostelefon, lap-top, lakás,kifizezi a havi tel.számláját, munkát ad neki stb. Közben apám így meg úgy egy sz.ar ember, édesanyánkkal úgy beszél mint egy kutyával, sose öleli meg, sose puszilja, amiģ tartottam vele a kapcsolatot mindenki előtt én egy hü.lye kis csicska voltam. Mindenkinek hazudik jobbra balra. Férfiakat kihasználja. Én közben sose kaptam senmit apámtól. Sose kértem! Igaz ma már egyikükkel se beszélek mind a ketten beteg emberek.
Tesóm igencsak el van kényeztetve. Mikor apám 60. Szülinapja volt tesóm a buliján balhét csapott miert nem főztek neki külön lisztmentes ételt? Na én aznap totál kivoltam tesóm rinyálásától. Apám bnője is megmondta többet nem akar vele beszélni.
Tavaly együtt ünnepeltük a szül.napjainkat. ebédelni voltunk oda. Mivel nem volt cukormentes süti az étterembe el kellett mennünk keresni olyan cukrászdát. Ahova tesóm egyedül ment be!!! Mi mindannyian este kint vártuk a kocsiban. Szóval igen. Vannak ilyen betegesen elkényeztetett kölykök. Jaaa és tesóm minden évben síelni jart - apja fizette. Külföldi nyelvtanulasát is apja fizette 1 hóra 500 ezer volt. Plusszba még kapott költőpénzt. Mikor haza jött ennyit mondott: hát sajnos ennyi nem volt elég, ezzel nem tudok mit kezdeni.
Anyámmal idegünkben már fél lábbal a sírban forogtunk.... apám ezt is elnézte neki. Úgy mint minden mást.
29es vagyok. Ja és mindenki előtt teszi veszi magát mintha ő lenne a nemtom kicsoda... mindezt 37 éves fejjel.
Amúgy őszintén sajnálom hogy ilyen mert nagyon hiànyzik egy normális értékrendű testvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!