Elengednétek a 16 éves lányotokat a félszigetre?
Közelebb el sem lehet képzelni a bulizást!? :) Nem kekeckedésből írom, csak kíváncsiságból...
A káros szenvedélytől mentes tulajdonságodról csak annyit, Dömsödi Gábor sem „olyan" és biztosan hallottad nemrég party drog áldozata lett...
nem tudom, mi az a félsziget, de én a lányomat 16 évesen több napra, 300 km-re semmiképpen NEM engedném el!
29/N és van egy kislányom :)
háát én nem tudok mit írni mivel nem vagyok szülő:D
csak annyit engem anyám elendeg 1 hónapra nyáron és tőlünk 260kmre szval:D jah és 15/L
Biztos hogy NEM!
lehet hogy te normális vagy ,és a társaságod is az,de nem csak ti lessztek ott.Nem magadtól ,vagy a társaságodtól féltenek a szülőh,hanem az idegenektől,akik egy ilyen rendezvényen megfordúlnak.
Mikor 16 voltam, bejelentettem, hogy hová megyek és hány napra.Mindig megbízhattak bennem a szüleim, ezért eszükbe sem jutott gátolni.
59N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!