Gáz, ha nem megyek el az unikatestvérem gyerekének keresztelőjére?
Megsértődnétek a helyükbe?
Mondjuk nem értem a bűntudatomat.. Igazából nem is beszélgetünk,köszönésen túlnem jutunk..keresztanyám keresztapám kb ugyan ilyen velem,ha hozzám is szólnak az is negatív vagy hülyeség. Nővéremet meg ajnározzák,ő a hibátlan..
Valamint a keresztapám húgának családjára sem vagyok kíváncsi,főleg nem annak férjére.. Aki maga a " tökéletesség" a fátólnem látja az erdőt más szemében a szálkát észre veszi a sajátjában a gerendát nem!
Nincs is kedvem ott csendben ülni.
Ha tehetném lecserélném a családomat,talán anyámra meg apámra úgy ahogy számíthatok..
Ha öngyilkos lennék egy hetet nem adok elfelejtenének,mindenhol én vagyok a feketebárány csak mertnem úgy ugrok,ahogy másoknak tetszene.. Meg sem hallgatnak,hogy mit miért hogyan van.
Annyi örömöm van,ha a munkatársaimmal elvagyok.. Ha itthon vagyok akkor is a szobámba vagyok és ennyi örömöm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!