Mit vegyek egy 2 hónapos kisfiú keresztelőjére? Hány ft értékben kell lennie? Én leszek a keresztanyja. (16, L)
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 18:41
1/4 anonim válasza:
Egy 16 évestől gondolom senki nem vár nagy dolgot. Vegyél egy csomag pelenkát, vagy egy mesekönyvet, az bőven elég.
2/4 anonim válasza:
Ajándékboltokban - vagy mostmár máshol is - van ilyen jópofa reggelizőszett gyereknek. Nem azért mondom, mintha már tudná hasznosítani, de nálunk - és sok helyen hallottam - az volt a hagyomány, hogy a gyerek megkapta az első étkészletét: lapostányér, mélytányér és bögre.
Természetesen manapság már modern formában, de ugyanúgy találni ilyesmit: Disney mintásat, fiúsat és lányosat egyaránt. Ezek kb. 3000 Ft/szett árban vannak és tényleg örök emlék. Ennyi pénzért szerintem Te is tudod vállalni és biztosan örülni fognak neki, szerintem valamennyire egyedi ajándék is (nem ruha, nem pelus, nem pénz...)
25 éves vagyok, de még most is megvan a mamámtól kapott csibefarmos kis készletem :)
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Esetleg vehetnél egy gyerekeknek való képes Bibliát, hamár keresztény dologról van szó, mindenféle árkategóriában lehet kapni. Esetleg ékszert szoktak még, ha nem engedhetsz meg magadnak drágát, akkor is szép emlék lehet egy 2-3000 Ft-os ezüst kereszt medál, amit később majd láncon tud hordani. Én a keresztlányomnak olyan medált vettem, amibe képet lehet tenni, majd az édesanyja tesz neki bele egy babakori fotót, a másik oldalra meg a keresztelő dátumát. Ebből is szerintem van mindenféle árkategória, és tényleg személyre szóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!