Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szeret? Főleg...

Szerintetek szeret? Főleg férfiak válaszát várom.

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt, egy városban lakunk, de ő a munkája miatt messzebb dolgozik, és csak hétvégén jön haza. Most elromlott az autója, de hazahozták, este találkoztunk volna, de később hívott, hogy mivel még nincs kész az autó, ezért nem tud eljönni, így nem találkoztunk. amúgy gyalog 25-30 perc, biciklivel meg kb. 10. (Ő 26,én 22L)
2010. máj. 8. 14:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a választ. aki írta, hogy a hisztijeim már bizonyára az agyára mennek, annak üzenem, hogy a helyzet inkább az, hogy nagyon sokmindent elnéztem már, és ez olyan utolsó csepp volt, ami felhúzott.

oké, hogy fáradt, de 6kor még el akar jönni, 7kor nincs kocsi, és nem jön. azt is megértem, hogy dolgozik egész héten, de ki nem? mellesleg ha én dolgozom péntek éjszaka, vagy szombaton, akkor buliba menni nem fáradt, szóval ez inkább lustaság. és ha erre lusta, hogy eljöjjön, akkor fontos vagyok? szeret? utolsónak írom, hogy tőle is kérdeztem, azt mondta, hogy engem szeret, de gyalogolni után, a bicaj meg égő.

2010. máj. 8. 16:35
 22/24 anonim ***** válasza:

Akinek égő eltekerni a szerelméhez,gyalogolni meg lusta,az valószínűleg nem szereti annyira a párját,mint kellene.A párja pedig,ha nem ajánlja fel,hogy jó,akkor majd én elmegyek Hozzád,valószínűleg szintén nem szerelmes.Talán csak kiábrándult.

Döntsd el,jó-e még ez a kapcsolat egyáltalán,élvezi-e még valamelyikőtök.Szerintem a válasz:nem.

2010. máj. 8. 16:44
 23/24 anonim ***** válasza:
ha ez egy utolsó csepp a pohárban akkor megértelek, hogy nagyon rosszul esik, és kételkedsz. lehet meg kellene beszélnetek ezt a dologot. csak vigyázz, nehogy azt higgye a barátod hogy csak ezen az egy dolgon vagy kiakadva, mert akkor hisztisnek fog tartani.
2010. máj. 8. 16:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ha vki szeret tényleg valakit, akkor nem menne el...Ez hülyeség h égő meg stb.. A mostani barátom,elég messze lakunk egymástól, ő a vasúttól 20percre lakik gyalog(plusz még 20perc vissza), én is a vasúttól 30percre gyalog(plusz még 30perc vissza), a vonat út több mint másfél óra(plusz még másfél óra vissza!), de bármikor még csak kérnem sem kell ül a vonatra és jön hozzám, vagy én hozzá, kisétálunk egymás elé, és elvagyunk... Ha most azt összeszámoljuk az kb több mint másfél óra gyalog, és több mint 3óra vonatozás....mégis gondolkodás nélkül megyek/jön..Kihűltek már részéről az érzelmek, vagy lehet szeret még de nem gondolja már komolyan... Lehet szünetet kéne tartanotok, hogy mindketten átérezzétek milyen a másik nélkül... Volt kapcsolatom 2évig tartott a vége felé, ugyanilyen dolgok voltak, nem volt kedve jönni, meg ilyesmi... Megbeszéltük h szünet, átgondoljuk, majd mikor már 2hete nem beszéltünk mondta h úgy érzi már egy ideje kihűltek részéről az érzelmek, azért volt ilyen.. Meg kéne beszélnetek ezt...
2010. máj. 9. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!