Szerintetek szeret? Főleg férfiak válaszát várom.
köszi mindenkinek a választ. aki írta, hogy a hisztijeim már bizonyára az agyára mennek, annak üzenem, hogy a helyzet inkább az, hogy nagyon sokmindent elnéztem már, és ez olyan utolsó csepp volt, ami felhúzott.
oké, hogy fáradt, de 6kor még el akar jönni, 7kor nincs kocsi, és nem jön. azt is megértem, hogy dolgozik egész héten, de ki nem? mellesleg ha én dolgozom péntek éjszaka, vagy szombaton, akkor buliba menni nem fáradt, szóval ez inkább lustaság. és ha erre lusta, hogy eljöjjön, akkor fontos vagyok? szeret? utolsónak írom, hogy tőle is kérdeztem, azt mondta, hogy engem szeret, de gyalogolni után, a bicaj meg égő.
Akinek égő eltekerni a szerelméhez,gyalogolni meg lusta,az valószínűleg nem szereti annyira a párját,mint kellene.A párja pedig,ha nem ajánlja fel,hogy jó,akkor majd én elmegyek Hozzád,valószínűleg szintén nem szerelmes.Talán csak kiábrándult.
Döntsd el,jó-e még ez a kapcsolat egyáltalán,élvezi-e még valamelyikőtök.Szerintem a válasz:nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!