Szerintetek szeret? Főleg férfiak válaszát várom.
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt, egy városban lakunk, de ő a munkája miatt messzebb dolgozik, és csak hétvégén jön haza. Most elromlott az autója, de hazahozták, este találkoztunk volna, de később hívott, hogy mivel még nincs kész az autó, ezért nem tud eljönni, így nem találkoztunk. amúgy gyalog 25-30 perc, biciklivel meg kb. 10. (Ő 26,én 22L)2010. máj. 8. 14:54
11/24 A kérdező kommentje:
A fizikumával nincs baj. felhívott 1-2 havert, mikor senki nem adott neki autót, akkor mondta, hogy fáradt a gyalogláshoz.
2010. máj. 8. 15:15
12/24 A kérdező kommentje:
15:14 Miértis?
2010. máj. 8. 15:16
13/24 anonim válasza:
Szerintem ilyenen problémázni... Eléggé felesleges és gyerekes dolog. Persze most te mondod h te már nem egyszer gyalogoltál... De ő meg most nem volt képes. Lusta és kész. De nem ezen múlik a szeretet. Sőt ha ilyen bolhából elefánt dolgokat csinálsz, előbb fogja azt érezni h már nem szeret és sok vagy neki meg a hiszti.. Am sztem a 15.14es azért gondolja így, amit írtál, te se voltál képes ugyanúgy gyalogolni...
14/24 anonim válasza:
Előző vagyok még mindig. Ha ezt pl elmondtad neki h nem tetszik, sőt már nem ez az első eset, hogy ilyen hülyeségen vagy fent akadva, lehet tényleg nincs már olyan sok kedve hozzád, mint előtte. Ha ez így van, hogy nem egyszer megjegyeztél már ilyen dolgokat, akkor vegyél vissza, mert ezzel csak azt éred el h magad ellen fordítod és egy hisztis ráakaszkodós csajnak fog hinni, a pasik viszont nem ilyet akarnak...
15/24 anonim válasza:
Vegyél egy kis robogót, azzal 5 perc, átmész, megkérded ménem jött :)
16/24 anonim válasza:
lehet ég már a pofája, h állandóan autót kell kölcsönkérni másoktól, gyalogolni meg lusta, mert akkor haza is kell menni utána
17/24 anonim válasza:
Szerintem ez a kapcsolat már inkább langyos. Ha igazán szeretek valakit, ha megígérem, elmegyek.
31/F
18/24 anonim válasza:
Igen,megmondhatta volna őszintén,hogy fáradt,vagy nincs kedve elmenni Hozzád.Viszont gondolhatod,hogy egész héten dolgozik,ideges a kocsi miatt,megvan a maga dolga,akkor nyilván sanszos,hogy tényleg fáradt,kedvtelen,kimerült,vagy egyszerűen csak a Te társaságodra nem vágyik.Ezer oka lehet.
Ami viszont biztos,hogy ez a kapcsolat már kihűlőfélben van,és bizony dacból meg büszkeségből Te sem sokat teszel érte,hogy ez változzon.Szerintem nem vagytok már szerelmesek egymásba.Ez csak az én véleményem. 23/L
19/24 anonim válasza:
Inkább tőle kellene megkérdezned.Elég érdekes vagy, ne haragudj:)
20/24 anonim válasza:
A szerelem olyan, mint egy kád forró víz---nyakig elmerülsz benne, aztán szép lassan kihűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!