Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szeret? Főleg...

Szerintetek szeret? Főleg férfiak válaszát várom.

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt, egy városban lakunk, de ő a munkája miatt messzebb dolgozik, és csak hétvégén jön haza. Most elromlott az autója, de hazahozták, este találkoztunk volna, de később hívott, hogy mivel még nincs kész az autó, ezért nem tud eljönni, így nem találkoztunk. amúgy gyalog 25-30 perc, biciklivel meg kb. 10. (Ő 26,én 22L)
2010. máj. 8. 14:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem ezen múlik,hogy szeret-e,kislány.
2010. máj. 8. 14:56
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

azt nem kérdezted meg hogy és mi lenne ha te mennél?

azért 1 év után már ne ezen muljon hogy érzed hogy szeret vagy sem...

2010. máj. 8. 14:56
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

én ugyan lány vagyok, de felteszek egy kérdést:

nem lehet hogy hulla fáradt volt, gondolom idegeskedett is hogy elromlott a kocsija, és esetleg otthon akart pihenni?

2010. máj. 8. 14:58
 4/24 A kérdező kommentje:
A kocsi már pár hónapja szar, csak eddig szerzett kölcsön autót, most egyszer kellett volna gyalogolni, vagy bicajra ülni, de erre lusta volt. Ha meg pihenni akart, akkor minek mondta, hogy eljön? Csak mivel nem tudott kocsit szerezni, így nem jött, mert neki a gyaloglás nem tetszik.
2010. máj. 8. 15:02
 5/24 anonim ***** válasza:
74%

megint megkérdezem

és az nem jutott eszedbe hogy te menj?

vagy az túl....?

2010. máj. 8. 15:05
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ebből semmi nem derül ki... attól hogy nincs kedve épp vagy rossz napja volt vagy akármi még szerethet. Ezt neked kéne tudnod ha már 1 éve együtt vagytok.
2010. máj. 8. 15:09
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

hogy most nem most romlott ez a kocsija, azt ugye nem tudhattam.:)

szerintem a pasik amúgy ilyenek, hogy mondják hogy jönnek, aztán mégsincs kedvük akkor nem azt mondják hogy "pihenni akarok" hanem keresnek egy kifogást.

legalábbis az én tapasztalom szerint.

gondolom tudod melyik válaszadó vagyok.

2010. máj. 8. 15:09
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

ezt nem hiszem el hogy ez életerös 26éves férfi nemtud le sétálni 30percet inkább nem akar valamiért...

Szerintem ha nagyon találkozni akarna veled akkor le sétálni

nekem lenne 1barátnöm akár mindenap sétálnék2orát is csak hogy láthassam de ha erre se képes akkor valami bajvan

(vagy fizikumával vagy a kapcsolatal)

2010. máj. 8. 15:10
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem egyszer gyalogoltam már el hozzá, mivel se autóm, se bicajom nincs, de nem érdekelt. Most ő jött volna, de kocsi nélkül erre nem volt képes...

Ja, nekem nem jutott eszembe, hogy akkor én gyalogoljak, de neki igen..

2010. máj. 8. 15:11
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább te nem szereted. Elég tisztán látszik.
2010. máj. 8. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!