Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miert csinaljak...

Szerintetek miert csinaljak ezt? Mire gondolhatnak?

Figyelt kérdés
Aposomrol es anyosomrol van szo. Nagyon rendesek, soha semmi vita sincs veluk, de van egy dolog, ami zavar es nem tudom megerteni. Mivel messze lakunk, elofordul, hogyha elmegyunk latogatoba vagy ok eljonnek, akkor ejszakat a masiknal toltjuk. Mikor ok jonnek hozzank, maguknak hoznak kajat es hoznak emellett torolkozot, agynemut. Mivel vendegek a mi hazunkban, megkertem oket, hogy ne aggodjanak az ilyesmi miatt. Mikor jonnek, az agyat szepen elokeszitem nekik, de nem hasznaljak az itteni dolgokat. Szivesen foznek is, de ok valahogy ezt probaljak kikerulni. Nem tudom, hogy mit gondoljak errol, mert mindenki mas szerint nagyon jol fozok es csak szeretnem kifejezni a szeretetemet felejuk (persze foznek akarmit, amit akarnak, szoval nem az a gond, hogy nem szeretik, amit csinalnek). De akarhanyszor mondom, hogy majd en fozok, nem akarjak. OK, mondjuk, hogy nem akarjak mas kajajat enni, de azert az nem tulzas, hogy hozzak a sajat agynemujuket, torolkozojuket stb nagyon messzirol? Mert nekem ez valahogy banto, hisz nincs nalunk kosz meg hasonlok. Ti mit gondoltok errol? Miert csinalhatjak? Tenyleg csak annyi, hogy nem akarjak, hogy en dolgozzak ezzel a gyerek mellett vagy van valami mas oka? En szivesen latnam oket vendegul, de igy nem erzem magam vendeglatonak...
2010. máj. 7. 17:04
1 2
 11/13 anonim válasza:

én a helyedbe leülnék és megbeszélném velük az ágynemü törölközös témát és persze azt is hogy ezt várják-e el töletek is ha hozzájuk mentek.

Ha nem tudsz velük leülni csináld te is azt mint ök nálad tarts eléjük tukröt.

Kaja témában jól bevált technika ha anyosod megkéred segitsen megtanitani arra az izre amiket a férjed gyerekként megszokott mert megszeretnéd lepni vele, igy olyan iz van amit ök szeretnek és mivel anyosod fözöt apos is eszik belöle ami talán elég arra hogy megtörjön a jég.

2010. máj. 8. 10:04
 12/13 A kérdező kommentje:
En tok ugyanazt, ugyanugy meg tudom fozni, amit ok. Ezert nevetseges, hogy nem esznek belole. Mert ha egyaltalan kiprobalnak egyszer, akkor tudnanak velemenyt alkotni, de enelkul az egesz igazsagtalan.
2010. máj. 8. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért csinálják mert nem komplettek.Ha nem akarod,hogy főzzön anyósod,akkor ne engedd meg neki. Ha meg jól főz ,és nem ciki neked,akkor örülj neki! Hány napra szoktak maradni?
2010. máj. 17. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!