Szerintetek van okom félni?
Aki szerint egy házasságban a magánszférát a facebook jelenti, az beteg, vagy még soha nem élt házasságban.
Ha most változtatott jelszót, annak oka van. Ami kb. sejthető.
Biztos, hogy egész nap dolgozik? Nem más köti le?
Mondani bármit lehet
#22: Akkor én beteg vagyok... :D
Természetesen nemcsak ez jelenti azt, de annak szerves része. Ugyanígy a telefon, és az e-mail fiókok is.
Lehet ezen vitatkozni,hogy normális -e ,hogy tudják egymás jelszavát a párok..De szerintem itt nem ez a lényeg,hanem hogy ti úgy döntöttetek,hogy megadjátok egymásnak, ő mégis megváltoztatta a sajátját,hogy te ne tudd.
Én megbeszélném vele,hogyha hazajön,hogy miért csinálta.
Egyébként én úgy vagyok vele,hogyha valaki megcsalt,akkor csak van annyi esze,hogy kitörli az üzeneteket, vagy éppen nem facen,hanem sms-ben beszéli meg , amihez jelenleg nem férsz hozzá.
Szóval én nem gondolkodnék egyből azon,hogy megcsalt,de nyilván nem érteném,hogy minek adta meg anno akkor a jelszavát,ha nem akarja ,hogy tudd?
Én azt nem értem, hogy mit kerestél a facebookjában?
Mi is tudtuk egymással a férjem jelszavait, sőt, el is voltak mentve a böngészőben, mégsem jutott eszembe 5 éven át a tudta nélkül belenézni egyik fiókjába sem.
Igaz, bele kellett volna, ugyanis kb. 20-25 különböző nővel szexchatelt rajta, némelyik ráadásul közös ismerős volt. Akkor jöttem rá, amikor egy saját linkemet kerestem az előzmények között, és feltűnt a sok ismeretlen női név.
Szóval neki még csak a jelszavát se jutott eszébe módosítani.
Rengeteg férfi használja egyébként erre a facebookot, nagy a kínálat. Vannak kifejezetten ilyen csoportok is.
Lehet, csak így akarja levezetni a feszültséget, végül is most nem vagy ott neki. Esetleg csak megunta, hogy mindig kotorászol utána.
Jaj, ne hantázz már!
Minden este vidohívás van nálatok! Egyébként nem mindegy, hogy telefon, vagy más módon? A lényeg az úgy is, hogy őszinte veled, vagy sem!
Egyébként meg ritka nagy ostoba volt a kérdező, hogy felnőtt nő, és 4 gyermek anyja itt kérdezősködik, hogy a férje miért csinálta ezt?
Honnan tudjuk mi ezt bammmeg???
MI nem vagyunk a férjed, ezt jegyezdd meg! Nem látunk bele a fejébe, és mi nem az ő gondolatait tudjuk közvetíteni!!
4 gyerek anyja... Anyám...
24-es:
A 22-es vagyok. Mivel a házastársammal megosztom az agyam, a szívem és a testem is, így az idegenekkel folytatott kontaktust nem tekintek privát szférának. Ugyanis idegenekkel történő bármi nem érhet fel ahhoz a privát közösséghez, melyet vele alkotunk ketten.
Így a privát szféra az idegenek felé a házastársammal közös dolgaink, nem pedig fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!