Szerintetek én vagyok a hülye?
Hátt azvan, hogy anya szerint bezárkózott vagyok, mert alig beszélek vele, de közben meg nemtudom nincs olyan sok mondanivalóm...lehet hogy télleg bezárkózok, de én sem tudom, hogy miért és nagyon zavar....nemtudom normálisan összeszedni a gondolataimat tényleg halk vagyok, nem sűrűn beszélek, de egyszerűen nemtudok megváltozni próbáltam, de nem megy, én ilyen vagyok.. szerintetek mit csináljak?
(bocsi kicsit hosszú..) 14/L
Titokban biztos finn vagy, csak nem tudsz róla. :)
Egyébként semmi baj sincs azzal, ha hallgatag vagy. A bőbeszédűség engem sokkal jobban tud zavarni, mint a hallgatagság.
A hallgatag ember megfigyel, ha valamit nem ért kérdez, informálódik, megjegyzi, aztán később mikor már lesz egy kis önbizalma a témában, akkor majd beszél.
Ezáltal értelmesebb lesz mint mások, akik ugyanezt az idejüket csak a fecsegésre pazarolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!