Milyen ajándékot adhatnék emlékül egy 35 év körüli házaspárnak?
Figyelt kérdés
Sajnos elköltöznek elég messzire és én szeretnék adni nekik valami olyasmit amiről ha ránéznek eszükbe jutnánk, én és a kisfiam.2010. máj. 6. 14:26
1/5 anonim válasza:
Egy közös fotó rólad és a babáról egy szép keretben.
2/5 anonim válasza:
A kép nem rossz ötlet, de adhatnál esetleg fotókönyvet is ha vannak közös emlékeitek. Pl.: egy túra amin együtt voltatok, az esküvőjük, a baba keresztelője, de még ha nem is voltak ott vagy te nem voltál a mennyegzőn akkor is szép emlék. A Rossmannba és Müllerbe is lehet ilyeneket csináltatni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is a közös fotó,de olyan amin a házaspár is rajta van:)Ha ránéznek eszükbe jut majd minden szép emlék...
5/5 anonim válasza:
Rajzolj vagy fess nekik egy tájképet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!