Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszólhat az apuka?

Lorena007 kérdése:

Beleszólhat az apuka?

Figyelt kérdés

Sziasztok! segitsèget szeretnèk kèrni!

Volt párommal szètmentünk van egy 3,5 èves kislányunk ès birósági vègzès is van .közös felügyeleti joggal.

na már most nekem van párom ès tervezzük hogy összeköltozünk ugye ez azt takarja hogy másik települèsen èlnenk.

az apuka azt mondta hogy ebbe nem egyezik bele hogy èn a kislányommal elköltozzek .megteheti? van neki ahoz köze hogy èn kivel ès hogy hova szeretnèk költözni?

nagyon elegünk van már belőle kèrlek segitsetek! :(

2017. jan. 21. 11:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a családsegítőbe, vidd a végzést, és kérdezz rá, ha ennyire bizonytalan vagy. Én tuti megkérdezném, hogy teljesen nyugodt legyek.
2017. jan. 21. 15:31
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kérj segítséget, a gyámhivataltól pl., már csak azért is, mert vitás esetben ők döntenek tudomásom szerint. Tájékoztatási kötelezettséged biztos, hogy van az apuka felé, ha ennyire kukacoskodó, legjobb tértivevényes levélben megírni neki, hogy tudomisén február 28-ától a lakcímetek Ürgedomb, Bokréta köz 5.-re változik.
2017. jan. 21. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!