Beleszólhat az apuka?
Sziasztok! segitsèget szeretnèk kèrni!
Volt párommal szètmentünk van egy 3,5 èves kislányunk ès birósági vègzès is van .közös felügyeleti joggal.
na már most nekem van párom ès tervezzük hogy összeköltozünk ugye ez azt takarja hogy másik települèsen èlnenk.
az apuka azt mondta hogy ebbe nem egyezik bele hogy èn a kislányommal elköltozzek .megteheti? van neki ahoz köze hogy èn kivel ès hogy hova szeretnèk költözni?
nagyon elegünk van már belőle kèrlek segitsetek! :(
komolyan nem èrtem!
o miatta ne legyen magánèletem?
ha ő azt mondja h nem költozhetek akkor nem tehetek semmit?
A közös felügyelet ezzel jár. Ha ez megnyugtat, ő sem költözhet el a gyerekkel a te beleegyezésed nélkül.
Miért döntöttetek a közös felügyelet mellett? A bíró/ügyvéd nem mondta el hogy ez mivel jár? Iskolában sem tudod majd egyedül beíratni pl.
ahova költöznènk az mèg közelebb lenne hozzá mint a mostani lakóhelyünk.
ez áll a vègzèsben.
a felek megállapodnak abban hogy ..... nevű gyermek felett közösen gyakorolják a szülői felügyeleti jogot azzal hogy a gyermek lakóhelye a felperes mindenkori lakóhelye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!