Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy vettem észre hogy itthon...

Úgy vettem észre hogy itthon az anyukák mindig a nagyszülők segítségére szorulnak vagy elvárják hogy mindig megoldhassák velük a számukra megoldhatatlannak tűnő dolgokat, igaz ez?

Figyelt kérdés

Most lehet sokan utálatosnak gondolhatnak, de mintha a magyar társadalmi berendezkedés erős szerves része lenne a nagyszülőkkel való együttes gyereknevelés. Nem arra értem,hogy csak hétvégente elviszik a gyerekeket a nagyszülőkhöz,hanem mintha nélkülük elvesznének.

Azon gondolkodom hogy milyen nehéz lehet azoknak akik nem gazdagok és nincs segítség, mert ilyen is létezik főleg ha távol élnek a nagyszülőktől.

2017. jan. 17. 11:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
59%
Nekem soha nem volt segitségem férjemen kivül ,mert mikor fiaim születek anyukám még dolgozott ,most már nyugdijas most meg fiaim nagyok már ahoz hogy felügyelet keljen hozájuk,idöközben lett egy kislányunk is de továbra sem lehet anyukámra számitani mert beteges és max félnapot vigyázz szünetekben lányomra.ugyhogy az esetek töbségében férjemel oldunk meg mindent.
2017. jan. 18. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!