Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnám meg?

Hogyan találhatnám meg?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. Körülbelül 4-5 éve az unokanővérem megszakította az egész családdal a kapcsolatot. Az nagybátyám elvált és az unokanővérem az anyjával élt de nem tudom hol.

Most 22 éves de nekem nagyon hiányzik.

Mindig felnéztem rá és a családból ő az egyetlen akire hasonlítok.

Tudna valaki segíteni nekem hogy találhatnám meg?

Valami ötlet?😟

2017. jan. 15. 18:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha a ballagásán láttad, akkor csak tudod, HOL ballagott?
2017. jan. 15. 20:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Tényleg!!! Keress rá szerintem az adott városban lévő gimikre, és nézzél róla képeket, és ha emlékszel, hogy úgy nézett ki az adott iskola, akkor esetleg betelefonálhatnál oda, v nemtom, mondjuk adatot talán nem adnak ki, de nemtom, hát akkor odaszólhatnál esetleg, hogy valamikor lenne-e lehetőség, bemennél.
2017. jan. 15. 20:39
 13/20 anonim ***** válasza:
*Van általában az iskolák honlapján is galéria
2017. jan. 15. 20:39
 14/20 A kérdező kommentje:

Akkor újra mondom

8 éves voltam

Se a suli nevére se a városra nem emlékszem

Pici voltam és akkor nem gondoltam volna hogy valaha is ez lesz...

2017. jan. 15. 20:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Esetleg a szüleidnél kérdezösködhetnél, hogy hol lehettetek gyerekkorodban egy idegen városban, ami nagyon tetszett neked. De ne a ballagást meg azt a lányt emlegesd, hanem mintha csak a városról maradt volna meg pár halvány emléked. Így esetleg mondanak valamit.
2017. jan. 15. 21:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Csak arra emlékszem hogy olyan alakja volt az épületnek mint az ovimnak meg hogy énekelt az unokanővérem
2017. jan. 15. 22:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Van róla ballagàsi képed??? Ha van,tedd fel a Face-re, névvel együtt és egy kis leíràssal miért keresed és ki vagy. hidd el így a legkönnyebb,sokan megosztjàk, előbb utóbb meglesz! Biztosan meghatódik tőle!!
2017. jan. 15. 23:46
 18/20 A kérdező kommentje:

Szüleim nyomon követik és szerintem már nem is emlékszik rám.

Ezt megpróbálnám csak... Félek ténxleg az utcán kötnék ki a poszt után

Meg képem sincs. A 14 éves énjáről van videóm de azzal szívesen megpróbálnám

2017. jan. 16. 14:00
 19/20 A kérdező kommentje:

Csináltam új facebookot hogy kitehessem... De félek eljut anyukámhoz. Hogy meglátja...

Azt hogy magyarázhatnám el neki?

2017. jan. 16. 15:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a saját neveddel regizz, esetleg kérd meg valamelyik barátnődet, akit nem ismernek a szüleid, hogy tegye ő ki. Bár lehet, hogy vannak közös ismerősei a szüleiddel, és lehet, hogy ha a közös ismik megosztanák, tényleg eljutnának a szüleidhez is, szóval tényleg itt is van bibi. Meg még arra gondoltam tegnap, csak nem írtam ide, hogy az épület alapján kereshetnél, esetleg leírhatnád, hogy melyik óvodára hasonlít az épület, és akkor de mondjuk nem tom, mennyire szeretné az óvoda, hogyha közszájon forognának, lehet, hogy esetleg be kéne menned oda, és megkérdezned, hogy használhatnál -e az oldalukról egy képet, esetleg csinálhatnál -e másikat, nem is kell, hogy tudják, hogy az az óvoda képe, csak kiposztolnád, hogy az a gimi arra az adott másik épületre hasonlít, ami meg egy ovi, szóval nem azt az épületet, keresed, hanem egy gimiét, ami hasonlít rá.
2017. jan. 16. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!