Kiderült, hogy a férjem folyamatosan megcsal a titkárnőjével már kb.6 hónapja. én a 6. hónapban vagyok a második babánkkal. Mit kéne tennem? Semmi lelkiismeretfurdalása nincs, számára ez természetes.
tanácstalan vagyok mit kéne csinálnom? helyre lehet hozni még egy ilyen kapcsolatot? vagy ez mindig így lesz?
a házasságunk elején is kiderült egy megcsalás, akkor megígérte, hogy szeret, csak 'véletlen' volt. soha többet..
Hasonló cipőben vagyok, mint te, csak én már túl vagyok a nehezén. Én sem léptem volna ki, mert gyáva voltam. Pedig tudtam, hogy nem fog megváltozni, de egyszerűen úgy éreztem, én képtelen vagyok két gyerekel -az egyik éppencsak megszületett- talpon maradni. Se családom, a szüleim meghaltak, a tesómmal a kapcsolatom pont a férjemmel labilissá vált. Viszont a barátaim mind mellém álltak. Végül a férjem lépett ki a házasságból, és én ettől nagyon megkönnyebbültem, mert nem nekem kellett döntést hoznom, hanem belekerültem egy helyzetbe, amit meg kell oldanom. Úgy érzem a soraidból, hogy neked fontos az anyagi jólét és biztonság (amit vélhetően a férjed teremtett meg) de így néhány hónap elteltével sem csinálnám vissza az egészet. Nemsoká megyek vissza dolgozni, akkor már jobb anyagi helyzetbe leszek, addig meg nem élünk nagylábon. De a nyugalmamat semmi pénzért nem adnám már. És a gyerekek így nem egy "látszólag nyugodt" családban élnek, hanem egy valóban nyugodt családban. Én is ott követtem el a hibát, hogy benyeltem az első szeretősdit, ma már tudom, hogy csak a saját életemet bonyolítottam ezzel.
Ne ringasd magad abban, hogy a gyerekeid majd megköszönik felnőtt korukban, hogy tök jó, hogy voltatok sielni, meg tengerparton nyaralni minden évben, és szép nagy házban éltetek, mert te eltűrtél mindent -megcsalás, nőzés- ezért.
10.35
nagyon köszönöm a válaszodat.
'megnyugató' volt a soraidat olvasni.
talán én is csak szeretném,ha megváltozna, persze belül tudom én is, hogy ez nem valószínű hogy meg fog történni..
remélem nekem is majd hasonlóan jól fog alakulni a sorsom..
:)
köszönöm, ha kevesen is, de legalább van aki megérti ezt a helyzetet.
Szia!
Hát nem könnyű a helyzeted,de nem reménytelen.Ne foglalkozz azzal,hogy neked csak a férjed van.Attól függetlenül legyél határozott és állj a sarkadra!Mond meg neki,hogy mehet a titkárnőjéhez,mert teneked ilyen pasi nem kell.2 gyerekkel is találsz majd rendes pasit,aki tisztel és megbecsül.Nem ismerem az anyagi körülményeidet,de nem számit az se,kinek a nevén van a ház,amibe laktok.Én is voltam hasonló helyzetbe,nekem is csak a párom van,de engem semmi nem akadályozott meg abban,hogy keményen beszóljak.Voltak heves veszekedések is,de ez sem érdekelt.Ha a ribancot jobban becsüli,akkor költözzön hozzá!És ne dőlj be annak,ha védekezésképpen azt mondja,hogy csak téged szeret és te kellessz neki,ez csak pasiduma,hogy a biztos társ mindig mellette legyen!
Szintén érdekel,hogy mi történt!!!
Remélem jobb a helyzete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!